The Μουρίνιο Show! (VIDEO)

18:27 12/5/2012 - Πηγή: AEK365

Οι συνεντεύξεις Τύπου του Ζοσέ Μουρίνιο ποτέ δεν είναι αδιάφορες. Ο Πορτογάλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης πάντα θα βρει να πει κάτι για να ξεφύγει απο τα συνηθισμένα... Αυτή την φορά, ο «Special One» είχε τρελά κέφια και έκανε τους Ισπανούς δημοσιογράφους να ξεσπάσουν σε γέλια όταν τραγούδησε ένα στιχάκι για τον βοηθό του Αιτόρ Καράνκα. Ας τα πάρουμε όμως απο την αρχή. Ο «Μου» ρωτήθηκε για τον Ιγκουαΐν και τις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στην Παρί Σεν Ζερμέν: «Αν έρθει μια ομάδα εδώ και πληρώσει την ρήτρα του εμείς δεν μπορούμε

να κάνουμε τίποτα. Να ξέρετε όμως ότι θέλουμε να μείνει εδώ. Μερικοί άνθρωποι ίσως να ξεχνάνε πως οι παίκτες ανήκουν και σε κάποιον σύλλογο. Έτσι και ο Γκονζάλο. Αν δεν πληρώσουν 150 εκατ. Ευρώ δεν μπορούν να τον πάρουν. Σεντς παρακάτω. Ο Γκονζάλο είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο».


«Η σεζόν είναι καταπληκτική και θα έβαζα στους παίκτες μου ένα εννέα! Υπάρχουν μερικοί παίκτες όμως που παίρνουν δέκα, δηλαδή άριστα», είπε για το πως αξιόλογεί την χρονιά.


Όσο για το μέλλον του Ζιντάν και τις φήμες που θέλουν τον Μουρίνιο να επιθυμεί την αποχώρηση του «Ζιζού», ο Πορτογάλος απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν μπορώ να σας πω κάτι εγώ απο εδώ, είναι ερωτήσεις για το αφεντικό της ομάδας».

Το καλύτερο βέβαια ο Μουρίνιο το άφησε για το τέλος. Συγκεκριμένα ο «Special One» αφιέρωσε ένα τραγούδι στον βοηθό του Αιτόρ Καράνκα, τραγουδώντας.. «Καράνκα Πορτογάλος, Καράνκα Πορτογάλος» και χτυπώντας το χέρι του για να δίνει ρυθμό. Δείτε το βίντεο...

Keywords
Τυχαία Θέματα