Κρόιφ: Μπορεί να νικήσει ο ΑΠΟΕΛ

17:10 8/12/2014 - Πηγή: AEK365

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε στον Άγιαξ ο Γιόχαν Κρόιφ, ενόψει του ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, που θα κρίνει το ποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.
«Ο Άγιαξ μπορεί να χάσει. Για μένα είναι απλό. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, αλλά με έξυπνο τρόπο. Για μένα το παιχνίδι με τη Βίλεμ πρέπει να γίνεται μάθημα. Δεν γίνεται να κερδίζεις 4-0 στο ημίχρονο και στο δεύτερο να χαλαρώνεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να συνεχίζεις να παίζεις καλά για να αποζημιώνεις

τους φιλάθλους που είναι στο γήπεδο», τόνισε ο «ιπτάμενος Ολλανδός» στη «De Telegraaf» και συμπλήρωσε:
«Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ μπορεί να έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Είναι αλήθεια ότι στον Άγιαξ αρκεί και ο βαθμός, αλλά αν παίξει για την ισοπαλία μπορεί να έχει πρόβλημα. Οπότε θα πρότεινα να παίξει επιθετικά και έξυπνα. Ο ΑΠΟΕΛ αμύνεται πολύ καλά και ο καλύτερος τρόπος να τον αντιμετωπίσεις είναι να είσαι αποτελεσματικός».
Τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της κυπριακής ομάδας και ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την 22μελή αποστολή για το ταξίδι στο Αμστερνταμ.
Αναλυτικά:
Πάρντο, Χιώτης, Κίσσας, Σέρτζιο, Παπάζογλου, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Παπαφώτης, Καρλάο, Κακά, Χριστοφίδης, Μοράις, Βινίσιους, Αρτυματάς, Γκόμες, Εφραίμ, Αλεξάνδρου, Αλωνεύτης, Μαντούκα, Σέρινταν, Τζεμπούρ, Σωτηρίου. Εκτός αποστολής έμειναν οι Χαραλαμπίδης, Αμορίν, Ντε Βινσέντι, Κωνσταντίνου και Ρίισε.
Ο Ισπανός Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο, θα είναι ο διαιτητής του σημαντικού ματς της Τετάρτης στο Αμστερνταμ. Βοηθοί διαιτητές έχουν οριστεί οι Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεζ και Χουάν Κάρλος Γιούστε Χιμένεθ

Keywords
Τυχαία Θέματα