Η Grumpy Cat είναι πιο πλούσια κι από τον Μάθιου Μακόναχι

16:04 8/12/2014 - Πηγή: AEK365

Η Grumpy Cat με το μονίμως μουτρωμένο πρόσωπο είναι αδιαμφισβήτητα η πιο διάσημη γάτα του κόσμου! Μέσα σε δύο χρόνια από τότε που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή των διασημοτήτων και θεωρείται σταρ έχοντας πάνω από 7 εκατ. followers στο Facebook, μισό εκατομμύριο στο Instagram και μερικές χιλιάδες στο Twitter.

Πέρα από αυτά όμως, η Grumpy Cat είναι πιο πλούσια και από πολλούς διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ. Η περιουσία της, για την ακρίβεια της ιδιοκτήτριάς της, φτάνει περίπου τα 100 εκατ. δολάρια, ένα ποσό μεγαλύτερο από αυτά που έχουν οι Νικόλ Κίντμαν, Κάμερον Ντιάζ και Μάθιου Μακόναχι!

Πέρα από τις φωτογραφίες της που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, υπάρχουν δύο υπερεπιτυχημένα βιβλία με το όνομά της, έχει εμφανιστεί σε εκατοντάδες τηλεοπτικά σόου και διαφημιστικά, ενώ έχει και τη δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ. Μάλιστα έχει κυκλοφορήσει και την τηλεταινία «Grumpy Cat's Worst Christmas Ever», η οποία έκανε ρεκόρ για την πρεμιέρα με τα περισσότερα tweet!

Πίσω από την Grumpy Cat βρίσκεται η ιδιοκτήτριά της, Ταμπάθα Μπάντεσεν (ΦΩΤΟ 2) από την Αριζόνα, η οποία παραιτήθηκε από την δουλειά της λίγο καιρό μετά την εμφάνιση της γάτας στο διαδίκτυο, για να αφιερωθεί αποκλειστικά σε αυτή!

Όπως λέει η Μπάντεσεν η καριέρα της γάτας της είναι ασταμάτητη και συνεχώς δέχεται νέες προτάσεις για συμβόλαια. Σε πρόσφατη συνέντευξή της ρωτήθηκε για το πώς μπορεί κάποιος ιδιοκτήτης να μετατρέψει το κατοικίδιο του σε μια τόσο επικερδή επιχείρηση και τόνισε πως απλά θα πρέπει να δοκιμάσει και να το πάρει επειδή το αγαπά και όχι για να το κάνει διάσημο.

Keywords
Τυχαία Θέματα