Κρίσιμη συνάντηση του Ντέμη για την ΑΕΚ

17:24 27/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στην τελική ευθεία έχουν μπει πλέον οι προσπάθειες που κάνει ο Ντέμη Νικολαΐδης για να βρεθεί λύση για την ΑΕΚ. Από τον Ιανουάριο ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης έχει ξεκινήσει επαφές για την σωτηρία του συλλόγου και χτύπησε πολλές πόρτες επιχειρηματιών για να συμβάλουν στο πλάνο του.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο Ντέμης βρήκε την ανταπόκριση που περίμενε και πλέον έχουμε μπει σε ένα πολύ κρίσιμο 48ώρο που μπορεί να φέρει θεαματικές

εξελίξεις για την ΑΕΚ. Οι συζητήσεις με τους επιχειρηματίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο και σκοπός του Ντέμη είναι να εξασφαλιστεί το ποσό που θα κάνει άμεσα βιώσιμη την ΠΑΕ για να μπορεί να προχωρήσει. Αν η συμφωνία κλείσει τότε αναμένεται και η επιστροφή του Ντέμη στη θέση του προέδρου. Ο Νικολαΐδης έχει πάρει τις αποφάσεις του και τα πάντα θα κριθούν από τις συζητήσεις των επόμενων ωρών. Αν όλα πάνε καλά η ΑΕΚ θα βγει άμεσα από το τέλμα με μια δυνατή ομάδα επιχειρηματιών να την στηρίζει και ένα πλάνο για να ορθοποδήσει οικονομικά και αγωνιστικά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νικολαΐδης έκανε μεγάλες προσπάθειες να κρατήσει μακριά από το φως της δημοσιότητας όλες αυτές του τις επαφές. Δεν ήθελε να μαθευτεί τίποτα και περίμενα οι μέτοχοι να βάλουν κάποια χρήματα και να βγάλουν την ΑΕΚ από το αδιέξοδο κάτι που τελικά δεν έγινε. Πάντως όλες αυτές οι προσπάθειες δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με το δάνειο που «έφερε» στην ΑΕΚ ο Ντέμης μέσω του Σαουδάραβα φίλου του. Είτε κλείσει η συμφωνία και ο Νικολαΐδης αναλάβει άμεσα την ομάδα είτε όχι τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα