Η μικρότερη καφετέρια του κόσμου... (ΦΩΤΟ)

16:27 27/3/2012 - Πηγή: AEK365

Τον τίτλο της μικρότερης καφετέριας του κόσμου διεκδικεί μια καφετέρια στο Λίνκολν Σίτι της Αγγλίας καθώς είναι μόλις 2 τετραγωνικά μέτρα!

Ιδιοκτήτης της είναι ο Άνταμ Λούις και το όνομά της «Τhe Little Espresso Co». Όπως λέει ο Λούις μέσα στην καφετέρια χωράνε μόνο τέσσερα άτομα, από τα οποία μόνο τα δυο μπορούν να κάτσουν. Καθημερινά, η καφετέρια εξυπηρετεί περίπου 35 μόνιμους πελάτες της.

«Πολλοί άνθρωποι έρχονται, επειδή το μαγαζί έχει γίνει πλέον διάσημο, και επίσης είναι πολύ ήσυχο χωρίς την βαβούρα

των μεγάλων καφέ» δηλώνει ο Άνταμ. «Όταν έρχονται νέοι πελάτες στο μαγαζί, πάντα μένουν άφωνοι, και αναρωτιούνται γιατί είναι τόσο μικρό. Μ' αρέσει αυτό» αναφέρει.

Η καφετέρια μάλιστα δεν σερβίρει μόνο καφέ, αλλά και σάντουιτς και τυρόπιτες και όπως λέει ο ίδιος ο Άνταμ «δε νομίζω πως της λείπει κάτι, εκτός το μέγεθος».

Άλλωστε όπως λέει «Όπως και να έχει, η επιτυχία μιας καφετέριας φαίνεται στην εξυπηρέτηση. Εάν ο καφές είναι καλός, ο κόσμος θα ξαναέρθει».

Ο Άνταμ έχει κάνει αίτηση στα βραβεία των Ρεκόρ Γκίνες, για να μπει η καφετέριά του στο βιβλίο και σύντομα αναμένεται να έρθουν οι ελεγκτές των Ρεκόρ, για να το εξετάσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα