Κρίση στον ΑΠΟΕΛ

19:20 19/1/2015 - Πηγή: AEK365

Μετά από ακόμα ένα άσχημο αποτέλεσμα, αυτή τη φορά στο ματς με τον Οθέλλο (1-1), το μεσημέρι της Κυριακής, ήρθε μια... μικρή έκρηξη από τον κόσμο που αποδοκίμασε έντονα τους παίκτες του Τόρστεν Φινκ για τη συνέχιση της αγωνιστικής κατηφόρας.
Η τελευταία νίκη στο πρωτάθλημα ήρθε στις 5/12 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ανόρθωση και η νίκη (1-0) επί του Ολυμπιακού

Λευκωσίας για το Κύπελλο δεν διαφοροποίησε πολύ τα πράγματα.
Ο διάδοχος του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ψάχνει να βρει λύσεις και προπάντων, ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να μην το βάζουν κάτω και να μην απογοητεύονται. «Συνεχίζουμε, δεν χάθηκε τίποτα. Σηκώστε το κεφάλι, πάμε δυνατά...» τους είπε όταν τους μάζεψε λίγο μετά τη λήξη του αγώνα με τον Οθέλλο, εν μέσω αποδοκιμασιών αλλά και λιγοστών χειροκροτημάτων από οπαδούς της ομάδας που προσπαθούν να στηρίξουν παρά την πικρία τους.
Ακολουθεί ο επαναληπτικός στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα αποτέλεσμα με «έπαθλο» λίγη ηρεμία, ενώ ο Φινκ συνεχίζει να αναζητά τρόπους ώστε γρήγορα η ομάδα του να πάρει και πάλι τα πάνω της.
«Τα έχουμε ξαναπεράσει και θα βγούμε πάλι από το τέλμα... » σχολιάζουν στον ΑΠΟΕΛ και πιστεύουν ότι αργά ή γρήγορα (στην προκειμένη εύχονται να γίνει γρήγορα) η κατάσταση να αλλάξει.
Παρών στην προσπάθεια θα είναι και ο αρχηγός, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης που έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς επιστρέφοντας από πολύμηνη απουσία και ετοιμάζεται πλέον για τη στιγμή που θα κληθεί να βγάλει και πάλι 90λεπτο για να βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα