«Πλήγμα η απουσία του Ντιλαν»

17:49 27/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο τεχνικός των Σλοβένων, μίλησε για τα δυνατά σημεία των «πράσινων» τα οποία οι παίκτες του θα πρέπει να προσέξουν, τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να παίξει με πολλές βοήθειες στην άμυνα, ενώ χαρακτήρισε «ζημιά» την απουσία του Αμερικανού φόργουορντ που δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα, λόγω τραυματισμού.

«Αν θέλουμε να παίξουμε καλά στην Αθήνα θα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα στους περιφερειακούς τους παίκτες και καλύτερα κοντά στο καλάθι. Στον πρώτο

αγώνα τα πήγαν καλά στο ριμπάουντ, ενώ σταμάτησαν τους αιφνιδιασμούς μας. Ο Παναθηναϊκός πρόσθεσε δύο νέους παίκτες στο ρόστερ του σε σχέση με το πρώτο ματς. Είναι πιο δυνατοί στο ζωγραφιστό. Ξέρουμε ότι το «όπλο» τους είναι ο Διαμαντίδης. Ο Ούκιτς από την άλλη είναι καλός στις διεισδύσεις. Έχουν επίσης έναν κλασσικό βαρύ σέντερ, τον Σχορτσανίτη, ο οποίος είναι εξαιρετικός όταν παίζει με πλάτη ενώ στην άμυνα υπερέχει των αντιπάλων του και σε όγκο και ύψος», είπε ο 38χρονος κόουτς και πρόσθεσε: «Πρέπει να παίξουμε με πολλές βοήθειες στην άμυνα ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ταξιδεύοντας στην Αθήνα χωρίς τον Πέιτζ αποτελεί ζημιά για εμάς».

Από την πλευρά των παικτών ο Άλεν Όμιτς, σχολίασε: «Το προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν δύσκολο. Ήταν καλύτεροι από εμάς κυρίως κάτω από το καλάθι όπου είναι και πιο έμπειροι. Αν παίξουμε καλή άμυνα και τρέξουμε μπορούμε να έχουμε ελπίδες. Πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας και πιστεύω πως θα είμαστε καλύτεροι από ότι στο πρώτο παιχνίδι στην Λιουμπλιάνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα