Κράτησε την Ίντερ στο «μηδέν»

23:02 14/8/2014 - Πηγή: AEK365

Στο γήπεδο της Τούμπας, παρουσία 12.000 θεατών, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό προετοιμασίας την Ίντερ με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες του Αναστασιάδη να πιέζει από στημένες φάσεις και με πλαγιοκοπήσεις των ακραίων με τον ΠΑΟΚ

να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία στο 32'. Ο Σαλπιγγίδης σούταρε διαγώνια με τον Χαντάνοβιτς να αποκρούει εντυπωσιακά.
Το άσχημο ήταν ο τραυματισμός του Στέφανου Αθανασιάδη, που αντικαταστάθηκε από τον Φακούντο Περέιρα στο 34', όμως περισσότερο προληπτικά, αφού δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.
Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυναμικά, με τον Σαλπιγγίδη να ταλαιπωρεί τους αντίπαλους αμυντικούς και να κερδίζει συνεχώς φάουλ. Σιγά σιγά, ο ρυθμός άρχισε να πέφτει, με τους δύο τεχνικούς να πραγματοποιούν πολλές αλλαγές και τις δυο ομάδες να αγωνίζονται πιο συντηρητικά, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων, αφού την Πέμπτη και οι δύο αγωνίζονται στα play off του Europa league. Οι παίκτες και των δυο ομάδων αναλώθηκαν σε σουτ έξω από την περιοχή, ώστε να απειλήσουν τους δύο τερματοφύλακες, χωρίς αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Κατσικάς, Ρατς (70' Σπυρόπουλος) Σκόνδρας (77' Παναγιωτούδης), Τζαβέλλας (68' Βίτορ), Τζιόλης (56' Τζιόλης), Μαντούρο (68' Σαββίδης), Γκολάσα (50' Μάρτενς) Σαλπιγγίδης (64' Κουλούρης), Αθανασιάδης (34' Περέιρα)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Τζόναθαν, Ζεσούς, Ικάρντι, Κόβατσιτς, Βίντιτς, Ρανόκια, Ντ' Αμπρόζιο, Ναγκατόμο, Ερνάνες, Εμβιλά

Keywords
Τυχαία Θέματα