Στιγμές από το Πήλιο – Ημέρα 6η

22:10 14/8/2014 - Πηγή: AEK365

@ Νωρίτερα θα ξεκινήσει η αυριανή πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ. Αντί τις 8 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη θα αρχίσει στις 7.30 το πρωί. Οι παίκτες ανήμερα της Παναγίας, μετά από κάποια ώρα το πρώι, θα είναι ελεύθεροι μέχρι τις 11 το βράδυ να ξεκουραστούν και να βγουν από σχεδόν μία εβδομάδα από το ξενοδοχείο.

@ Το αγαπημένο... σπορ του Ντούσαν Μπάγεβιτς (το ποδοβόλεϊ) ξεκίνησε για τα καλά στο Πήλιο. Στο δεύτερο γήπεδο του προπονητικού κέντρου, στήνεται ο... εξοπλισμός και η κόντρα με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς καλά κρατεί. Οι Μπάγεβιτς

και Μιλοβάνοβιτς μόλις τελειώσουν τη... μάχη τους ανεβαίνουν στο πάνω γήπεδο και παρακολουθούν την προπόνηση.

@ Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε το απόγευμα, εν αντιθέσει με το πρωί, ο Άρης Σοϊλέδης. Ελπίζει τουλάχιστον να παίξει, λίγα λεπτά, στο τελευταίο φιλικό της ΑΕΚ στο Πήλιο την άλλη Τετάρτη (20/8) με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο.

@ Αρκετός κόσμος ήρθε και σήμερα το απόγευμα στα Χάνια του Πηλίου για να παρακολουθήσει από κοντά την προπόνηση της ΑΕΚ. Οικογένειες, μικρά παιδιά, μεγάλοι σε ηλικία είδαν το πρόγραμμα και μετά το τέλος του προγράμματος περίμεναν τους παίκτες για μερικές φωτογραφίες μαζί τους και αυτόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα