Οι πρώτες σκέψεις για το φιλικό με τη Νίκη Βόλου

20:43 14/8/2014 - Πηγή: AEK365

Χθες, μετά το φιλικό με το Διμήνι, ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε πως από εδώ και πέρα σκοπεύει να μη μοιράσει τα δύο ημίχρονα σε δύο διαφορετικές 11άδες. Ήρθε η στιγμή να αρχίσει να φτιάχνει ένα κορμό και από την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης έδειξε τις σκέψεις του για την αρχική 11άδα, όσον αφορά τουλάχιστον το επόμενο φιλικό της ΑΕΚ με αντίπαλο τη Νίκη Βολου την Κυριακή.

Στο τέλος της προπόνησης, λοιπόν, για 10 λεπτά είχαμε ένα μίνι δίτερμα στο Πήλιο, με τον Δέλλα να δείχνει πως σκέφτεται να παρατάξει την ΑΕΚ

στο επόμενο ματς.
Με την κόκκινη ομάδα, εκείνη των βασικών χρησιμοποίησε τους:
Μπακάκη δεξί μπακ, Κολοβέτσιο - Λαμπρόπουλο στα στόπερ, τον Πεταυράκη αριστερό μπακ, τους Κορδέρο και Ανάκογλου αμυντικά χαφ, δεξί εξτρέμ τον Πλατέλλα, αριστερό τον Μπαρμπόσα και τον Μάνταλο πίσω από τον προωθημένο Αραβίδη. Με την ίδια ομάδα ήταν στο δίτερμα και ο Τζανετόπουλος.

Από την άλλη πλευρά οι «κίτρινοι» αποτελούταν από τους: Γεωργέα δεξί μπακ, Σαρρή - Σβάρνα στα στόπερ, Γροντή αριστερό μπακ, Φαγιέ - Ρόβα αμυντικά χαφ, τον Ντούνη δεξί εξτρέμ, τον Ζόριτς αριστερό και τον Ντακόλ πίσω από τον Μπρέσεβιτς, ενώ μαζί τους έπαιξε και ο Τσεβάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα