Στην κορυφή η Ουντινέζε

15:33 8/1/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΤΣΕΖΕΝΑ: 4-1
Γήπεδο: Φρίουλι
Στις νίκες μετά από2 αγωνιστικές επέστρεψε η Ουντινέζε, καθώς επικράτησε με 4-1 της Τσεζένα και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Ουντινέζε καθώς πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 1ο λεπτό. Ο Φλόρο Φλόρες τροφοδότησε τον Αντόνιο Ντι Νατάλε που με κοντινό πλασέ νίκησε τον Αντονιόλι.
Η Τσεζένα

παρόλα αυτά ισορρόπησε το ματς και έφτασε στην ισοφάριση στο 39ο λεπτό. η σέντρα του Κετσαρέλι σταμάτησε στο δοκάρι του Χαντάνοβιτς και στη συνέχεια ο Έντερ έστειλε τη μπάλα στ δίχτυα.
Στην επανάληψη η Ουντινέζε ήταν απόλυτη κυρίαρχος και στο 54ο λεπτό ο Ασαμόα μπήκε στην περιοχή κι έκανε με όμορφο πλασέ το 2-1.
Στο 60ο λεπτό η Τσεζένα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λάουρο και στο 75' ο Μπάτσα με ένα πανέμορφο γκολ έκανε το 3-1.
Το τελικό 4-01 διαμόρφωσε στο 82' ο Αντόνιο Ντι Νατάλε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Μπενατιά, Ντανίλο (85' Φερονέτι), Ντομίτσι, Ίσλα, Ασαμόα, Πίντζι, Μπάστα, Αρμέρο (85' Πασκουάλε), Φλόρες, Ντι Νατάλε (83' Φαμπρίνι).
ΤΣΕΖΕΝΑ: Αντονιόλι, Κομότο, Φον Μπέργκεν, Ροντρίγκες, Λάουρο, Γκουάνα, Παρόλο, Κετσαρέλι (69' Ρόσι), Καντρέβα (69' Κολούτσι), Μούτου, Έντερ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα