Πρόστιμο στην Ανόρθωση με σκοπό να... ξυπνήσουν

13:10 25/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η απογοητευτική εμφάνιση της Ανόρθωσης στο Κύπελλο δεν πέρασε απαρατήρητη και ήδη οι παίκτες της ομάδας της Αμμοχώστου αισθάνθηκαν τις επιπτώσεις καθώς τους επιβλήθηκε πρόστιμο.
Εξάλλου δεν ήταν η πρώτη μέτρια εμφάνιση φέτος για την Ανόρθωση, η οποία έχει χάσει βαθμούς στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" από τη Δόξα και λίγο έλειψε και την περασμένη αγωνιστική να έχει βαθμολογικές απώλειες στο γήπεδό της απέναντι

στον Εθνικό Άχνας.
Η διοίκηση θεωρεί ότι υπάρχει χαλαρότητα και αδιαφορά από την πλευρά των παικτών (όχι όλων ασφαλώς) και για να τους... συνεφέρει άμεσα θεώρησε πως ένα από τα πιο άμεσα μέτρα που έπρεπε να λάβει ήταν η επιβολή προστίμου.
Στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο ο πρόεδρος της επιτροπής ποδοσφαίρου, Φραγκέσκος Χατζήμιχαηλ, ο οποίος μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες και τους ανακοίνωσε τα... μαντάτα, με το πρόστιμο να αφορά όλους όσους εντάσσονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Είναι μία κίνηση που μπορεί να λειτουργήσει και ως αφύπνιση ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ τη Δευτέρα στο ΓΣΠ, όπου η Ανόρθωση καλείται να παρουσιάσει ένα αρκετά βελτιωμένο πρόσωπο για να φύγει με αποτέλεσμα, διατηρώντας το προβάδισμα που έχει από έναν εκ των συνδιεκδικητών του τίτλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα