Greeks Abroad | Ολα τέλεια για Κουφό και Νάγκετς!

Χαράς "ευαγγέλια" στο Ντένβερ, αφού η παρέα του -θετικότατου για ακόμη μία φορά- Κώστα Κουφού όχι μόνο έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική φετινή της πορεία, "εκτελώντας" τους -εξίσου πολύ καλούς φέτος- Ουόριορς με 116-105, αλλά είδε και τον Ουίλσον Τσάντλερ να επιστρέφει στα παρκέ, έπειτα από δύο μήνες απουσίας!

Ο 25χρονος Αμερικάνος γκαρντ-φόργουορντ ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του στο ισχίο και έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση (14π., 6 ριμπ., 3 κλεψ.), με τον Τζορτζ Καρλ να... τρίβει τα χέρια του, έχοντας ακόμη ένα υπερπολύτιμο και ποιοτικότατο "όπλο" στη "φαρέτρα" του, τη στιγμή

μάλιστα που η ομάδα του αποδίδει μέρα με τη μέρα όλο και ομορφότερο μπάσκετ...

Ο Κουφός συνέχισε απ' τη μεριά του να δικαιώνει τον προπονητή του, πραγματοποιώντας ακόμη μία θετική εμφάνιση. Αν και δεν έπιασε τόσο υψηλά στάνταρ απόδοσης, όπως προ δύο ημερών -όταν και έκανε την καλύτερή του εμφάνιση στον μαγικό πλανήτη- αποτέλεσε και πάλι ένα χρήσιμο "πολυεργαλείο" για τον πολύπειρο Καρλ, σημειώνοντας 8 πόντους (4/6 δίπ.) και 5 ριμπάουντ σε σχεδόν 21 λεπτά συμμετοχής.

Το "κουπί" στο σκοράρισμα για τους "Σβώλους" τράβηξαν οι Ντανίλο Γκαλινάρι και Τάι Λόσον, οι οποίοι φόρτωσαν το καλάθι του Γκόλντεν Στέιτ με 21 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Από πλευράς Ουόριορς, οι 29 πόντοι του Στέφεν Κάρι και οι 23 του Ντέιβιντ Λι όππως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετοί, ώστε να φύγουν με το διπλό από το Ντένβερ οι "Πολεμιστές"...

Ετσι, οι Νάγκετς πανηγύρισαν την 5η διαδοχική νίκη τους, ενώ παράλληλα αυτή ήταν η 14η σε 16 αγώνες στην έδρα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα