«Κομβικό παιχνίδι με Ρέθυμνο»

17:22 30/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Ρέθυμνο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να το θεωρεί ένα κομβικό παιχνίδι για την ομάδα του. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο τρόπος που αγωνίζεται το Ρέθυμνο δεν συμβαδίζει με τα δικά μας στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο. Δεν κάναμε καλή

προετοιμασία λόγω τραυματισμών και προβλημάτων με Χαριτόπουλο, Παπαδόπουλο και Καλλέ. Πρόκειται για ένα κομβικό παιχνίδι, με την έννοια ότι μετά τη νίκη επί του Άρη, για να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη σημασία αυτό το αποτέλεσμα, πρέπει να κερδίσουμε και το Ρέθυμνο.

Ο αντίπαλός μας είναι ομάδα που παίζει δυνατή άμυνα και ξεκινάει με γρήγορες αντεπιθέσεις επιδιώκοντας τον αιφνιδιασμό. Παίζει σε υψηλούς ρυθμούς, δεν θα διστάσει στον αιφνιδιασμό και στο ξαφνικό σουτ, θα στοχεύσει σε ατομικές αδυναμίες. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε. Πάντα θέλουμε ο κόσμος να είναι στο γήπεδο, είναι το πιο σπουδαίο πράγμα για έναν αθλητή να υπάρχουν φίλαθλοι διότι γι' αυτό παίζει. Ελπίζουμε ότι θα έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα