Συνέχεια με ματς παραμονής

16:52 30/11/2012 - Πηγή: AEK365

Συνεχίζεται αύριο το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών με το πρώτο σκέλος της 7ης αγωνιστικής. Στο πρόγραμμα δεσπόζουν δύο άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια στην υπόθεση παραμονής στην κατηγορία. Στην Κυψέλη ο Πανελλήνιος υποδέχεται τη ΧΑΝΘ και στην Βέροια ο Φίλιππος φιλοξενεί τον Ποσειδώνα.
Ο Πανελλήνιος παίζει ίσως το τελευταίο του «χαρτί» για την σωτηρία, ψάχνοντας παράλληλα τους πρώτους του πόντους στη σεζόν κόντρα στη ΧΑΝΘ,

η οποία μετά την εντός έδρας ήττα και από το Κιλκίς ψάχνει να βρει την αγωνιστική της ταυτότητα. Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ένα κομβικό ματς, αφού ενδεχόμενη απώλεια βαθμών θα την βάλει σε... περιπέτειες.

Ο προπονητής του Πανελληνίου Δημήτρης Σκάρλος, είπε: «Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για την παραμονή. Έχουμε τις δυνατότητες και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η ομάδα είναι έτοιμη ψυχολογικά και αγωνιστικά».
Από πλευράς της ΧΑΝΘ ο Γιώργος Βακάλης, επεσήμανε: «Ο Πανελλήνιος θέλει την νίκη για να μαζέψει βαθμούς. Εμείς επίσης χρειαζόμαστε τους πόντους και για ψυχολογικούς λόγους. Θα γίνει συναρπαστική μάχη μέχρι το τέλος, εύχομαι να είμαστε εμείς οι νικητές».

Στο ΔΑΚ Βικέλας ο Φίλιππος Βέροιας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την δύναμη της έδρας του κόντρα στον Ποσειδώνα. Η ομάδα του Λουτρακίου βρίσκεται σε φόρμα μετά από δύο συνεχόμενες νίκες και με νίκη θα κάνει ίσως το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή, σκαρφαλώνοντας πάνω από την μέση της βαθμολογίας! Ο Φίλιππος από την άλλη θα προσπαθήσει αυτή τη φορά να φτάσει στην... πηγή και να πιει και νερό, αφού στα προηγούμενα παιχνίδια του, έχανε στο νήμα.
«Σημαντικό το ματς. Ο Ποσειδώνας έχει δυνατή ομάδα. Θα έχουμε απουσίες, με τελευταία αυτή του Μάντζου που έπαθε ρήξη συνδέσμων», τόνισε ο τεχνικός των γηπεδούχων Κύρος Σαράφης, ενώ ο Κώστας Χατζηκωνσταντίνου επεσήμανε από πλευράς Ποσειδώνα: «Βλέπουμε όλες τις ομάδες με το ίδιο μάτι. Ξέρουμε τις δυσκολίες. Σεβόμαστε την ιστορία του Φιλίππου. Είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε δεν θα κριθεί τίποτα. Οι ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας θα παλέψουν μέχρι το τέλος».
Στα άλλα δύο ματς της ημέρας ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Νίκαια για να αντιμετωπίσει τον Άρη μετά το πολύ καλό ματς που έκανε κόντρα στον Διομήδη, που του έδωσε και καλή ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Τέλος στο Κιλκίς ο πάντα μαχητικός και επικίνδυνος ΓΑΣ θα αγωνιστεί κόντρα στον Δούκα που δεν θέλει να έχει απώλειες που θα τον κάνουν να απομακρυνθεί από την κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα