Κιελίνι: Το ντέρμπι με την Νάπολι δεν κρίνει τίτλο

11:43 11/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ιταλίας για τα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ ωστόσο στο μυαλό του βρίσκεται και το ντέρμπι κορυφής με την Νάπολι με τον ίδιο πάντως να υποστηρίζει πως το αποτέλεσμα αυτού του παιχνιδιού δεν θα κρίνει τον τίτλο.
Σε συνέντευξη Τύπου, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός αφού πρώτα σημείωσε πως θεωρεί "πιο εύκολο να προκριθούμε στο Μουντιάλ, παρά να κατακτήσει η Γιουβέντους ξανά το πρωτάθλημα" στην συνέχεια τόνισε: "Ο αγώνας με την Νάπολι είναι όπως αυτοί με την Ίντερ ή την Μίλαν.

Οι προσεχείς αντίπαλοι μας είναι πολύ δυνατοί. Αλλά θα είναι ένα ματς που δεν θα κρίνει τον τίτλο. Είναι πολύ νωρίς και ο δρόμος μακρύς".
Για το σερί νικών που κυνηγάει η Γιουβέντους, ο Κιελίνι δήλωσε: "Η δύναμη μας είναι πως δεν σκεφτόμαστε αυτό το ρεκόρ. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Είναι σαν να ξεκινάμε πάντα από το μηδέν".
Όσο για το προσεχές παιχνίδι της Εθνικής Ιταλίας κόντρα στην Αρμενία, ο Τζόρτζιο Κιελίνι σημείωσε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πως δεν θα έχει πρόβλημα να καθίσει στον πάγκο καθώς "οι παίκτες που υπάρχουν στην εθνική ομάδα αξίζουν της εμπιστοσύνης μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα