«Δίνουμε χρυσάφι, θέλουμε χρυσάφι»

Σε πλήρη συνεννόηση Ερασιτέχνης και ΠΑΕ Παναθηναϊκός με στόχο την προάσπιση των συμφερόντων του Τριφυλλιού και του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας...
Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος μίλησε σε αθλητική εφημερίδα και τόνισε πως δεν πρόκειται ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός να παραδώσει τη Λεωφόρο αν πρώτα δεν χτιστεί γήπεδο στο Βοτανικό.

Ο πρόεδρος της «Μάνας του Λόχου» επεσήμανε πως βρίσκεται σε πλήρη σύμπνοια
με την ΠΑΕ και με τον πρόεδρο της Γιάννη Αλαφούζο και πως το ιστορικό γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα παραδοθεί από τους «πράσινους» μόνο αν ο δήμος Αθηναίων βρει χρηματοδότη και κατασκευάσει εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη και ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην "SportDay":

Είμαστε σε πλήρη συνεννόηση με την ΠΑΕ και η θέση μας είναι ξεκάθαρη για τον Βοτανικό και δεν αλλάζει. Θέλουμε ο δήμος να αναλάβει να βρει χρηματοδότη και να φτιάξει τις εγκαταστάσεις του Ερασιτεχνη και το γήπεδο ποδοσφαίρου στον Βοτανικό και μόλις μας παραδοθούν τότε και μόνο τότε θα δώσουμε τη Λεωφόρο. Δεν πρόκειται να την παραχωρήσουμε, αν πρώτα δεν μας παραδώσουν τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη και το γήπεδο ποδοσφαίρου.

Έχουμε εξαιρετική συνεργασία με την ΠΑΕ και τον κ. Αλαφούζο και κάνουμε συνεχείς συσκέψεις. Θα προσβάλουμε νομικά το Προεδρικό Διάταγμα που κατατέθηκε ερήμην μας και χωρίς να ερωτηθούμε από το Υπουργείο και το δήμο, όπως αρχικά είχαν πει. Ο κ. Καμίνης είχε πει προεκλογικά ότι δεν θα πειραχτεί η Λεωφόρος, αν δεν γίνει το γήπεδο του Βοτανικού και περιμένουμε να υποστηρίξει εκείνη τη θέση του.

Δίνουμε χρυσάφι και θέλουμε να πάρουμε κάτι ανάλογο: έτοιμο γήπεδο ποδοσφαίρου και εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη. Αυτή είναι η θέση μας και δεν αλλάζει».
Keywords
Τυχαία Θέματα