Το… τετράδιο του Λίνεν

11:04 11/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Έβαλντ Λίνεν είναι κλασικός Γερμανός προπονητής, που δίνει σημασία στη λεπτομέρεια. Συνεπώς, δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι στη συνάντηση που είχε με τον Ανδρέα Δημητρέλο στο Holiday Inn τα ξημερώματα της Πέμπτης, παρουσιάστηκε απόλυτα διαβασμένος για την ομάδα της οποίας τις τύχες αναλαμβάνει από σήμερα το απόγευμα.
Ο Γερμανός τεχνικός είχε μαζί του ένα τετράδιο, το οποίο ήταν γεμάτο με ιδιόχειρες σημειώσεις. Τι αφορούσαν αυτές; Τις θέσεις στις οποίες μπορεί να αγωνιστεί

κάθε ποδοσφαιριστής της ομάδας, τις κλήσεις στις μικρές εθνικές ομάδες που έχει δεχθεί κάθε νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ξεχωριστά, τις διατάξεις και τα συστήματα που επελέγησαν από τον Βαγγέλη Βλάχο σε κάθε επίσημο παιχνίδι της ομάδας, τις αλλαγές που έγιναν (εσωτερικές και μη) κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα... Με λίγα λόγια, τα πάντα.
Ή για να ακριβολογούμε, τα πάντα όσον αφορά τα στοιχεία που θα μπορούσε να έχει συλλέξει μόνος του. Όλα τα υπόλοιπα ζήτησε να τα μάθει από τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε... όλα. Ζήτησε να ενημερωθεί για τους σοβαρούς τραυματισμούς των Τσαμουρλίδη και Καλογέρη, για την κατάσταση των υπόλοιπων τραυματιών της ομάδας, για τον σχεδιασμό που έγινε το καλοκαίρι, τον τρόπο με τον οποίο έγινε κάθε μεταγραφή της ομάδας, για ποια θέση αποκτήθηκε (και από πού) ο κάθε ποδοσφαιριστής κ.α.
Επίσης, ο Λίνεν ρώτησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος στα δύο γήπεδα του προπονητηρίου των Σπάτων, τους λόγους για τους οποίους δεν έχει ακόμη κατασκευαστεί το τρίτο γήπεδο, ενώ ζήτησε να μάθει σε ποιο γήπεδο προπονούνται και αγωνίζονται οι μικρότερες ομάδες της ΑΕΚ και σε ποια απόσταση βρίσκεται αυτό από τα Σπάτα. Οι άνθρωποι της Ένωσης (στο ραντεβού ήταν και ο Ντίνος Παπαποστόλου) του έδωσαν όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούσαν σε μια συνάντηση που κράτησε σχεδόν δύο ώρες και από σήμερα αναμένεται η... συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα