«Κερδίσατε την εκτίμηση του ελληνικού χάντμπολ»

19:23 11/1/2015 - Πηγή: AEK365

Τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας Νέων με την Σερβία στο κλειστό της Νέας Κίου παρακολούθησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γιάννης Μανιάτης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Τάσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, καθώς και πολλοί προπονητές, στελέχη, αθλητές και άνθρωποι του αθλήματος από την περιοχή, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας

Γκαντής και τα μέλη του Δ.Σ. βρέθηκαν στα αποδυτήρια της Εθνικής για να συγχαρούν τους διεθνείς για την εξαιρετική τους εμφάνιση και την κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο.
Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας τους επεσήμανε: «Να συνεχίσετε να δουλεύεται, να μην τα παρατήσετε. Όσο θα παίζεται ποιοτικό χάντμπολ όλοι θα σας σέβονται. Κερδίσατε την εκτίμηση όλου του ελληνικού χάντμπολ. Δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου Εθνική Σερβίας σε οποιοδήποτε άθλημα να δίνει τόσο θερμά συγχαρητήρια σε αντίπαλο. Σύντομα θα ανακοινωθεί το πλάνο των Εθνικών ομάδων για τα επόμενα χρόνια που θα εφαρμοστεί πιστά και η συγκεκριμένη φουρνιά αθλητών θα έχετε πρωτεύοντα ρόλο σε αυτό».

Τιμή στους Συνδιοργανωτές
Στο ημίχρονο του αγώνα η ΟΧΕ βράβευσε τους συνδιοργανωτές που συνέβαλαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση των αγώνων και συγκεκριμένα την Περιφέρεια Πελοποννήσου (περιφερειακή ενότητα Αργολίδας), τον Δήμο Άργους- Μυκηνών και τον ΑΟ Διομήδη Άργους.

Keywords
Τυχαία Θέματα