Διέσυρε τον Εργοτέλη ο ΠΑΟ

19:12 11/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 17η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 5-0

ΓΗΠΕΔΟ: Απόστολος Νικολαΐδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ.Μαντάκης

Ικανοποιημένος πρέπει να είναι ο Εργοτέλης από την ήττα με 5-0 στη Λεωφόρο. Η κρητική ομάδα παρουσίασε εικόνα κατάρρευσης και αν ο Παναθηναϊκός δεν έκανε συντήρηση στην επανάληψη το σκορ μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο.

Ο Εργοτέλης μπήκε πολύ δυνατά στο ματς. Είχε δοκάρι στο 4ο λεπτό μετά από φάουλ του Χάντι και δύο λεπτά μετά είχε μεγάλη ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη. Από εκεί και πέρα όμως οι "πράσινοι" κυριάρχησαν και καθάρισαν στο ματς σε λίγα λεπτά. Στο 8' σκόραραν με ωραία ενέργεια και σουτ του Κλωναρίδη και στο 12' έκαναν το 2-0 με κεφαλιά του Μπεργκ. Τρία λεπτά μετά ο Σουηδός βγήκε απέναντι στον γκολκίπερ του Εργοτέλη και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του. Οι Κρητικοί είχαν καταρρεύσει και στο 23' ήρθε το 4-0 αυτή τη φορά χάρη στην κεφαλιά του Ταυλαρίδη που βρήκε στον Κλωναρίδη (του χρεώθηκε το γκολ). Σχεδόν με τη σέντρα οι "πράσινοι" έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Κλωναρίδη. Το πέμπτο γκολ τελικά ήρθε στο 42' με τον Μπεργκ να πετυχαίνει χατ-τρικ. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Σουηδός βγήκε τετ α τετ με τον Καβουσάκη αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Τυπική διαδικασία το δεύτερο μέρος. Ο ΠΑΟ είχε καλή ευκαιρία στο 79' όταν ο Φιντέλεφ με... ηρωικό τάκλιν πρόλαβε τον Μπεργκ πριν σκοράρει.

*Πριν την έναρξη του ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για το θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Παπαντωνίου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ.Αναστασίου): Στιλ, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης (78'Κουτρουμπής), Μπούρμπος, Χουχούμης, Λαγός, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς (73'Καρέλης), Κλωναρίδης (60'Νίνης), Μπεργκ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Π.Δερμιτζάκης): Καβουσάκης, Λυκογιάννης, Χαντί (46'Χαλκιαδάκης), Ρέντζας, Καζναφέρης, Τζανακάκης, Γκέντοζγλου, Φιντέλεφ, Σιμάο, Γιουσούφ, Μπουγκντάνοφ (87'Μποέ Κανέ)

Keywords
Τυχαία Θέματα