Ανατροπή με τη... βούλα για ΟΦΗ

19:17 11/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 17η αγωνιστική

ΟΦΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ: 3-2

ΓΗΠΕΔΟ: Θεόδωρος Βαρδινογιάννης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ.Θάνος

Μετά από ένα χορταστικό ματς ο ΟΦΗ με τον Νίκο Αναστόπουλο πλέον στον πάγκο του επικράτησε 3-2 της Κέρκυρας και

πήρε βαθμολογική ανάσα.

Εξαιρετικό το πρώτο μέρος με γκολ και φάσεις. Η Κέρκυρα μπήκε πιο δυνατά και στο 8' απείλησε με τον Καϊκούτ ενώ πέντε λεπτά μετά ο Λόρια έδιωξε το σουτ του Κόντου. Το πρώτο γκολ όμως ήρθε για τον ΟΦΗ όταν στο 27' ο Μιλιάζες κατέβασε ωραία την μπάλα και με σουτ νίκησε τον Σέτκους. Η Κέκυρα απάντησε στο 38' όταν ο Καϊκούτ βγήκε μόνος του με τον Λόρια και με ψηλοκρεμασ΄το πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Χαβίτο από ιδανική θέση σούταρε ψηλά άουτ. Μόλις στο 48' όμως ο Μαρκόφσκι, που είχε μπει αλλαγή στο ημίχρονο, έκανε το 1-2 για την Κέρκυρα με πλασέ. Στο 67' όμως μετά το σουτ του Στάθη ο Βενέτης έκοψε την μπάλα πάνω στη γραμμή με το χέρι. Ο διαιτητής τον απέβαλε και έδωσε το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μιλιάζες. Στο 82' ο ΌΦΗ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, αυτή τη φορά σε ανατροπή του Κουτσιανικούλη από τον Ζουμπουλάκη. Ο Μιλιάζες νίκησε και πάλι τον Σέτκους και έγραψε το 3-2.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λορία, Τριποτσέρης, Μπανούσης, Μονιάκης (53'Τζορτζ), Κουτσιανικούλης, Φερνάντεθ, Λαμπρόπουλος, Μερεμπιασβίλι (64'Ροβίθης), Στάθης, Μακρής, Μίλιαζες.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Σέτκους, Βενέτης, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Καϊκούτ (69'Σιόντης), Κόντος, Χαβίτο (46'Μαρκόφσκι), Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο (44'Κρητκός), Ζουμπουλάκης, Ανδρεόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα