Κατσουράνης: Για τη νίκη στο ντέρμπι

10:05 13/11/2011 - Πηγή: AEK365

Το μυαλό του Κώστα Κατσουράνη βρίσκεται στην Εθνική Ελλάδος και τις υποχρεώσεις της. Ωστόσο, ο αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Μιλώντας στην «Εξέδρα» ο Κατσουράνης εξέφρασε την

αισιοδοξία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει αλλάξει επίπεδο, ενώ βλέπει κοινά σημεία της Εθνικής του Σάντος τώρα, με την ομάδα του Ρεχάγκελ το 2004.

«Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Εμείς είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά, αλλά θα πρέπει να γυρίσουμε την Τετάρτη όλοι μαζί στην Παιανία για να ασχοληθούμε πλέον μόνο με αυτό το παιχνίδι. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Θα πάμε για τη νίκη», ήταν το σχόλιο του Κατσουράνη για το ντέρμπι.

Όσον αφορά την Εθνική ομάδα, ο έμπειρος μέσος τόνισε: «Τα τελευταία χρόνια η Εθνική μας έχει αλλάξει επίπεδο. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι στα πρόσφατα παιχνίδια είμαστε αήττητοι. Είναι όλη η προσπάθεια που είχε ξεκινήσει με τον ερχομό του Ρεχάγκελ στην ομάδα και συνεχίζεται τώρα με τον Σάντος. Δε θέλω να μιλήσω για τη προσωπική μου απόδοση, αφού τα αποτελέσματα έρχονται έπειτα από ομαδική προσπάθεια. Βέβαια αυτό που με κάνει να αισιοδοξώ είναι τα πολλά κοινά σημεία που βλέπω σε αυτήν την ομάδα με εκείνη του 2004. Επίσης πιστεύω πως τώρα έχουμε μεγαλύτερη πληθώρα επιλογών».

Keywords
Τυχαία Θέματα