Ο Νοτιάς, η Morgan και οι Άγγλοι

09:50 13/11/2011 - Πηγή: AEK365

Οι μέρες που κυλούν, σε βάρος της ΑΕΚ, η πιθανή αναβολή της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης, ελέω Νίκου Νοτιά, ο νέος κύκλος επαφών με τους Άγγλους μεσάζοντες, αλλά και ο ρυθμιστικός ρόλος της Morgan Stanley, είναι τα θέματα που κυριαρχούν στο "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ των αθλητικών εφημερίδων.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

"Ελεύθερη με 5 εκατομμύρια", είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, αναφορικά με το ποσό

που θα πρέπει να καταβάλλει, στη Morgan Stanley, ο υποψήφιος επενδυτής, ώστε να γίνει ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, επιμένοντας στο ρεπορτάζ για το ρυθμιστικό ρόλο της αμερικάνικης τράπεζας.

"Το παλεύει ο Αδαμίδης - Συζητήσεις υπάρχουν, όχι όμως πρόταση ή συμφωνία", είναι η τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, για τον πρόσφατο κύκλο επαφών, με ενδιαφερόμενους ή με μεσάζοντες αυτών. "Ούτε Άντζελος, ούτε Νοτιάς, κανένα ενδιαφέρον από τον μεγαλοδικηγόρο για την αγορά της ΠΑΕ, σε φιλικό επίπεδο η επικοινωνία Κοσμάτου, με τον Ελληνοαμερικανό".

"Ερχόμαστε", είναι ο τίτλος για τη νίκη της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ και "έτσι κερδίζουν οι πρωταθλητές", για τη νίκη του χάντμπολ.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Αποφάσεις στο Λονδίνο", είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας, που προαναγγέλει νέα επαφή με τους Άγγλους μεσάζοντες, πιθανότατα τη Δευτέρα (14/11). "Ψάχνουν 3 εκατομμύρια ευρώ, ενεργή κίνηση των παλιών παραγόντων της ΑΕΚ", είναι ένα ακόμα θέμα, για τις εξελίξεις στα διοικητικά. "Υψηλή πτήση", για τη νίκη στο μπάσκετ, "παρέδωσε μαθήματα πρωταθλήτριας", για το χάντμπολ και "εμείς θα σας ανεβάσουμε στην Α1", η δέσμευση των οπαδών στην ομάδα βόλεϊ.

"Αυτός είναι ο Μϊκελ Άντερσεν", για το προφίλ του Δανού γκολκίπερ, που εξετάζει η ΑΕΚ και "απ' αυτούς ζητά πολλά γκολ", το ειδικό θέμα για τα αγωνιστικά πλάνα του Κωστένογλου.

SPORTDAY

"Τα πονταρίσματα του Κωστένογλου", είναι η πολύ σύντομη αναφορά στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, για το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, δίνοντας έμφαση στο πως προετοιμάζει την ομάδα του ο Νίκος Κωστένογλου, ώστε να έρθουν, επιτέλους και τα αποτελέσματα. "Δεν φυσάει", το σχόλιο για τον Νίκο Νοτιά, "που είναι ο άνθρωπος που μπορεί ορίσει τις εξελίξεις στην ΑΕΚ, όμως εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος και να παραμένει αναβλητικός".

GOAL NEWS

"Δικέφαλος με κομμένα φτερά", είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, η οποία συμπληρώνει ότι: "οι προσπάθειες του Αδαμίδη δεν φτάνουν, το reunion του 2004 οδεύει προς αποτυχία και η ΑΕΚ πλησιάζει στο Πρωτοδικείο".

Η εφημερίδα τονίζει ακόμα ότι "όλες οι πλευρές προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο και η ΑΕΚ παραμένει εγκλωβισμένη", ενώ ειδική αναφορά γίνεται στις προσπάθειες του Νίκου Κωστένογλου να κρατήσει σε εγρήγορση την ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα