«Ξηλώνει» τον ΠΑΟ ο Πρίγκιπας

08:55 13/11/2011 - Πηγή: AEK365

Σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας και το γενικότερο πλάνο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει στα σκαριά ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ. Παρότι δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του 54,7% των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στον ίδιο, ο Σαουδάραβας και οι συνεργάτες του έχουν έτοιμο το πλάνο για την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Μερικές από αυτές, τις κοινοποίησε ο εκπρόσωπος του, Βλάσης Τσάκας

σε συνάντηση που είχε με συνεργάτες του και τις οποίες φέρνει στην επιφάνεια η Sport Day.

-το νέο ΔΣ της ΠΑΕ θα έχει τρεις ή τέσσερις Άραβες, ανάμεσα στους οποίους και ο Αλ Σαούντ που θα είναι πρόεδρος, αλλά και τέσσερις Έλληνες, καθώς κι ένα άτομο από τον Ερασιτέχνη. Ήδη ο άμεσος συνεργάτης του Αλ Σαούντ έχει προσεγγίσει τους Σταύρο Δαϊλάκη, Άγγελο Δέλλα, Κώστα Λεβαντή και Βασίλη Κλοκόζα. Μένει να φανεί αν μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα δικαιούνται και οι άλλοι μέτοχοι εκπροσώπηση στο ΔΣ.

-Ο Αναστάσιος Μπερέτας, που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο τον οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ και τις τρεις θυγατρικές της, αναμένεται να αναλάβει χρέη οικονομικού διευθυντή. Θα πάρει τη θέση του Αλέξανδρου Παπαδοσπυριδάκη, ο οποίος δεν θέλει να παραμείνει παρά τη σχετική πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Αλλαγές θα υπάρξουν και στο υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ.

-Ο Αλ Σαούντ δεν θα είναι μόνος του στην ΠΑΕ. Άλλοι τρεις Σαουδάραβες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια θα εμφανιστούν προσεχώς στο προσκήνιο και ουσιαστικά θα συνδιοικούν με τον πρίγκιπα. Ο τελευταίος θα είναι στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι τις 24 Νοεμβρίου και θα μείνει για μία εβδομάδα.

Τα λεφτά τα έχει ο Τσάκας

Ο Βλάσης Τσάκας έχει ήδη σε λογαριασμό του τα 20,6 εκατ. ευρώ από τον πρίγκιπα. Τα 15 εκατ. προορίζονται για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και τα υπόλοιπα χρήματα για λειτουργικά έξοδα.

Τέλος, ο κ. Τσάκας μόλις ολοκληρωθούν οι διοικητικές αλλαγές θα έχει συνάντηση με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για να μιλήσουν για το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, τις μεταγραφές, κ.ά.

Keywords
Τυχαία Θέματα