Καθάρισε ο Σουγκού (VIDEO)

23:51 21/8/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- ΠΛΕΪ ΟΦ 1ος ΑΓΩΝΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ- ΚΛΟΥΖ: 1-2
Γήπεδο: Στ Τζέικομπ Παρκ
Διπλό πρόκρισης πήρε η Κλουζ με 2-1 επί της Βασιλείας με τον Σουγκού να σκοράρει και τα δύο τέρματα των Ρουμάνων. Βασικός ξεκίνησε ο Καπετάνος.
Η Κλουζ απείλησε πρώτη στο 10' με το σουτ του Ντουγκού, το οποίο απομακρύνθηκε από τον Σομέρ, ενώ στο 14' η Βασιλεία είχε καλή ευκαιρία με το μακρινό σουτ του Στρέλερ που έξυσε το δοκάρι του Φελγκέιρας.
Στο 23ο λεπτό ο γκολκίπερ της Κλουζ απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Ντεγκέν, ενώ στο 36' το σουτ του Σαλάχ πέρασε μόλις άουτ.
Ο Παντελής

Καπετάνος αστόχησε από καλή θέση στο 42' και δύο λεπτά μετά ο Στρέλερ με όμορφο σουτ στην κίνηση μετά από κόρνερ του Ντίας, έκανε το 1-0 για τη Βασιλεία.
Η Βασιλεία πίεσε και στην επανάληψη και στο 48' το σουτ του Ντεγκέν απομακρύνθηκε από τον Φελγκέιρας, ενώ στο 63' ο Ντράγκοβιτς έκοψε τον Ρουί Πέδρο την τελευταία στιγμή.
Η Κλουζ έφερε στα ίσια το ματς στο 66ο λεπτό. ο Μπαστός ελευθέρωσε στον Σουγκού κι εκείνος από κοντά έκανε το 1-1. Οι Ρουμάνοι μάλιστα γύρισαν το ματς στο 70ο λεπτό με το δεύτερο γκολ του Σουγκού που μετά από πάσα του Μουρεσάν, ξεμαρκαρίστηκε και νίκησε τον Σομέρ.
Στη συνέχεια η Βασιλεία δεν μπόρεσε να αντιδράσει και θα παλέψει σκληρά στον επαναληπτικό.
ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Σομέρ, Παρκ, Ντράγκοβιτς, Σάουρο (86' Κόβατς), Σταϊνχόφερ, Ντεγκέν (72' Φ.Φράι), Στόκερ (79' Α.Φράι), Ντίας, Σαλάχ, Καμπράλ, Στρέλερ.
ΚΛΟΥΖ: Φελγκέιρας, Πίντο, Καντού, Ράντα, Καμόρα, Σάρε, Μπαστός, Γκόντεμετς (67' Μουρεσάν), Ρουί Πέδρο (72' Νικοαρά), Σουγκού, Καπετάνος (50' Ρόνι).

Keywords
Τυχαία Θέματα