Πέρασε από σήμερα η Ντιναμό (VIDEO)

23:41 21/8/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- ΠΛΕΪ ΟΦ 1ος ΑΓΩΝΑΣ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ- ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: 1-3
Γήπεδο: Μπορούσια Παρκ
Μια ανάσα από την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Ντιναμό Κιέβου, καθώς επικράτησε μέσα στη Γερμανία με 3-1 της Γκλάντμπαχ.
Η Ντιναμό Κιέβου είχε την πρώτη καλή φάση του αγώνα, καθώς στο 4' ο Ιντέγιε έκανε όμορφη ατομική προσπάθεια αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν είχε τύχη, ενώ άουτ πέρασε και το σουτ του Αράνγκο ένα λεπτό αργότερα.
Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πάρα πού καλός και στο 7ο λεπτό ο Τζάκα δοκίμασε το σουτ από μακριά, με τον Κόβαλ

να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Κράνιτσαρ από το ύψος της περιοχής, πέρασε λίγο αόυτ.
Οι Γερμανοί κατάφεραν τελικά να ανοίξουν τοσκορ στο 13ο λεπτό, με τον Αράνγκο να τροφοδοτεί όμορφα τον Ρινγκ και τον τελευταίο να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει τον Κόβαλ.
Η Γκλάντμπαχ συνέχισε να πιέζει και στο 21' το σουτ του Νορντβάιτ από το πέναλτι, πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 25' ο Τζάκα παραλίγο να αιφνιδιάσει από μακριά τον Κόβαλ. Και αφού η Γκλάντμπαχ δεν μπορούσε να πετύχει το δεύτερο γκολ, η Ντιναμό ισοφάρισε στο 28'.
Μετά από κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στον Μίκαλικ που έκανε τρομερό σουτ και η μπάλα αφού κόντραρε και στον Ντάεμς κατέληξε στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν.
Οι Ουκρανοί γύρισαν το ματς στο 36' καθώς ο Γιαρμολένκο μπήκε από δεξιά, ταλαιπώρησε τον Ντομίνγκες και νίκησε τον Τερ Στέγκεν με ιδανικό σουτ.
Στην επανάληψη οι Γερμανοί πίεσαν και είχαν αρκετές φάσεις ε τους Ντε Καμάργκο, Αράνγκο και Τζάκα, αλλά δέχτηκαν και τρίτο γκολ στο 81'.
Ο Βελόσο έκανε όμορφη σέντρα και ο Ντε Γιονγκ κατά λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τερ Στέγκεν, Ντάεμς, Ντομίνγκες, Γιάντσκε, Στρανζλ, Ρινγκ (69' Χέρμαν), Νορντβάιτ (74' Σιγκέρσι), Αράνγκο, Τζάκα, Ντε Γιονγκ, Ντε Καμάργκο (69' Χάνκε).
ΝΤΙΝΑΜΟ: Κόβαλ, Σίλβα, Μπετάο, Μίκαλικ, Ταϊβό, Βελόσο, Γιαρμολένκο, Γκαρμάς, Κράνιτσαρ (65' Βουκόγεβιτς), Νίνκοβιτς (78' Αραούχο), Ιντέγιε (90+2' Μεχμέντι).

Keywords
Τυχαία Θέματα