Το κλείδωσε ο Σαμαράς (VIDEO)

23:46 21/8/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- ΠΛΕΙ ΟΦ 1ος ΑΓΩΝΑΣ

ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ- ΣΕΛΤΙΚ: 0-2
Γήπεδο: Ολίμπια Χέλσινγκμποργκ
Με το ένα πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Σέλτικ που κέρδισε μέσα στη Δανία τη Σουηδία με 2-0. σκόρερ του δεύτερου γκολ ο Γιώργος Σαμαράς.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Σέλτικ καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό.
Ο Γιώργος Σαμαράς

έκανε τη σέντρα και ο Κόμονς με πανέμορφο γυριστό σουτ νίκησε τον Χάνσον.
Από τη μεριά της η Χέλσινγκμποργκ προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ του Μπεντόγια στο 15', δεν ανησύχησε τον Φόστερ,
Στο 25ο λεπτό ο Κόμονς έκανε πολύ όμορφη σέντρα, αλλά η μπάλα πέρασε βασανιστικά απ' όλους και κανείς δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα,
Τελευταία καλή φάση το σουτ του Ντζούρντιτς στο 33', με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.
Στο 50' ο Φόστερ απομάκρυνε το σουτ του Μαχλανγκού, ενώ στοπ επόμενο λεπτό ξανά ο γκολκίπερ της Σέλτικ είπε όχι στον Άντερσον αυτή τη φορά.
Η Σέλτικ είχε δοκάρι στο 57' σε κεφαλιά του Λέντλι, ενώ στο 72' ο Φόστερ μπλόκαρε την κεφαλιά του Μπεντόγια.
Η Σέλτικ έκανε το 2-0 στο 75ο λεπτό με την κεφαλιά του Σαμαρά μετά από το κόρνερ του Κόμονς, ενώ στο 78' ο Έλληνας φορ κόπηκε την τελευταία στιγμή από την άμυνα των Σουηδών.
ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ: Χάνσον, Ατά, Άντερσον, Βάλστεντ (63΄Ακάμ), Ούρονεν, Σαντικού, Μαχλανγκού, Γκάσι, Μπεντόγια, Σέρουμ (65' Σάντος), Ντζούρντιτς.
ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Μάθιους, Ιζαγουίρ, Μουλγκριού, Ρόνιε, Μπράουν, Κόμονς (90' Βατ), Λέντλι (66' Ουίλσον), Καγιάλ (46' Φόρεστ), Σαμαράς, Χούπερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα