«Καθάρισε» ο Παπουλής στο Τσίρειο

20:08 10/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΡΟΥ 9η αγωνιστική

Απόλλων Λεμεσού- ΑΕ Πάφος 4-0
(14' και 45' Παπουλής, 73' Χαμτανί, 87' Ντάντι)

Στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας βρέθηκε ο Απόλλων Λεμεσού μετά την άνετη επικράτηση επί της Πάφου στο Τσίρειο με 4-0. Μεγάλο πρωταγωνιστής της αναμέτρηση ήταν ο Στάθης Παπουλής που πέτυχε δυο γκολ.
Μόλις στο 14ο λεπτό ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ

αξιοποίησε πάσα του Γκαρσία και με κοντινό σουτ έκανε το 1-0. Στις καθυστερήσεις ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Μελισσά και ο Παπουλής με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 2-0. Στην επανάληψη ο Απόλλων συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και στο 73ο λεπτό ο Χαμτανί με πλασέ έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του Σέμποκ. Τρία λεπτά πριν το τέλος ο Απόλλων κέρδισε δεύτερο πέναλτι σε ανατροπή του Λόπες από τον Σάουλο, ο Ντάντι εκτέλεσε ο Σέμποκ απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Ντάντι ήταν πιο εύστοχος διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Νέα Σαλαμίνα-Ένωση Παραλιμνίου 0-2
(60' Λεονάρντο, 90'+2 Γιακούμπου)

Στην Αμμόχωστο η Ένωση Παραλιμνίου πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις. Τα πάντα κρίθηκαν στο τελευταίο μισάωρο του παιχνιδιού όταν αρχικά στο 60ο λεπτό Λεονάρντο εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Ντούσερ για να κάνει το 1-0 και ενώ η Νέα Σαλαμίνα ήταν όλη μπροστά για την ισοφάριση, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Γιακούμπου διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την Ένωση Παραλιμνίου.

Ολυμπιακός Λεμεσού-Δόξα Κατωκοπιάς 1-2
(49' Τσιντί/ 35' Λεονάρντο, 88' Φοφάνα)

Με γκολ του Φοφάνα δυο λεπτά πριν το τέλος, η Δόξα Κατωκοπιάς πήρε σπουδαία νίκη μέσα στην Λευκωσία επί του Ολυμπιακού με 2-1. Δέκα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου η Δόξα προηγήθηκε με κεφαλιά του Λεονάρντο έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες αλλά ο Ολυμπιακός Λευκωσίας κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τσιντί πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης. Αλλά στο 88ο λεπτό ο Φοφάνα με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την Δόξα Κατωκοπιάς που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Υπενθυμίζεται πως το άλλο παιχνίδι της ημέρας μεταξύ της Άχνας και του ΑΠΟΕΛ αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα