Ήττα για Ορμή

19:37 10/11/2012 - Πηγή: AEK365

Την ήττα από την πανίσχυρη Βαρντάρ με 28-19 γνώρισε η Ορμή Λούξ στο πρώτο παιχνίδι στα Σκόπια για τον 3ο γύρο του EHF cup. Η ελληνική ομάδα στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο κόντρα σε μία ομάδα που έχει τον δεκαπλάσιο προϋπολογισμό από αυτήν, για την ακρίβεια περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ!
Η νταμπλούχος Ελλάδας

στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλά προβλήματα στις επιστροφές με αποτέλεσμα η Βαρντάρ να πετύχει πολλά γκολ στον αιφνιδιασμό και το ημίχρονο να ολοκληρωθεί με 15-8 υπέρ της. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ορμή δεν έδωσε την ευκαιρία στην γηπεδούχο ομάδα να τρέξει, ενώ κατόρθωσε να μειώσει το σκορ ακόμα και στα 4 γκολ (16-20 στο 41' και 17-21 στο 49'), έχοντας την Μίσκοβιτς (έσφιξε τα δόντια και έπαιξε με σπασμένο δάχτυλο) σε πολύ καλή ημέρα.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ελληνική ομάδα κουράστηκε και η ομάδα της Βαρντάρ βρήκε την ευκαιρία να αυξήσει την διαφορά και να μην απειληθεί.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν πολύ φιλική, εξάλλου οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι πολύ καλές και ο κόσμος χειροκρότησε και τους δύο συλλόγους.

Αύριο οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν ξανά στο ίδιο γήπεδο στις 17:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα