«Καθάρισε» ο Κριστιάνο

23:47 23/10/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 3ος ΟΜΙΛΟΣ - 3η αγωνιστική

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο η Ρεάλ πήρε το ντέρμπι με την Γιουβέντους το οποίο όμως δεν προσέφερε ιδιαίτερο θέαμα.

Η πρώτη φάση ανήκε στην "Κυρία" όταν

στο 2ο λεπτό ο Μαρκίζιο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κασίγιας. Δύο λεπτά μετά η Ρεάλ απάντησε με γκολ όταν μετά την πάσα του Ντι Μαρία ο Ρονάλντο πέρασε και τον Μπουφόν και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Τέβες στο 14' είχε ένα καλό σουτ και επτά λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση όταν μετά το λάθος του Κασίγιας ο Γιορέντε έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Η Ρεάλ όμως κέρδισε πέναλτι στο 26' σε μαρκάρισμα του Κιελίνι στον Ράμος. Ο Ρονάλντο το εκτέλεσε και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Πορτογάλος στο 40' είχε ένα εξαιρετικό σουτ που πέρασε μόλις άουτ.

Μόλις στο 47' στην επανάληψη η Γιουβέντους έμεινε με δέκα καθώς αποβλήθηκε ο Κιελίνι με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Ρονάλντο. Παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω η Ρεάλ δεν κατάφερε να κυριαρχήσει. Μάλιστα στο 61' η Γιουβέντους απείλησε όταν ο Βιδάλ βρέθηκε σε καλή θέση αλλά έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ. Η Ρεάλ είχε μια καλή ευκαιρία στο 72' με τον Κεντίρα και από εκεί και πέρα το... χάος.

ΡΕΑΛ Μ.: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Κεντίρα, Ιγιαραμέντι (72'Ίσκο), Μόντριτς, Ντι Μαρία (78'Μοράτα), Μπενζεμά (66'Μπέιλ), Ρονάλντο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κιελίνι, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Κάσερες, Βιντάλ, Πίρλο (59'Ασαμόα), Ασαμόα, Μαρκίζιο, Γιορέντε (49'Μπονούτσι), Τέβες.

Keywords
Τυχαία Θέματα