Βαθμός για ΟΣΦΠ στο Ντα Λουζ

23:47 23/10/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 3ος ΟΜΙΛΟΣ - 3η αγωνιστική

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ντα Λουζ

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το ματς της Μπενφίκα με του Ολυμπιακού το οποίος στη μεγαλύτερη του διάρκεια έγινε σε αγωνιστικό χώρο-πισίνα. Καλά στημένοι οι "ερυθρόλευκοι" εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά κενά των "Αετών" που παρουσιάστηκαν φλύαροι και

νευρικοί.

Οι Πορτογάλοι μπήκαν δυνατά στο ματς και πίεσαν από τα πρώτα λεπτά. Στο 2' ο Καρντόσο εκτέλεσε φάουλ με τον Ρομπέρτο να διώχνει δύσκολα. Δύο λεπτά μετά ο Λουιζάο έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Στη συνέχεια της φάσης ο Μήτρογλου βγήκε απέναντι από τον Αρτούρ αλλά ο Λουιζάο με τάκλιν έσωσε τη Μπενφίκα. Στο 9' ο Μήτρογλου με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ. Ο ρυθμός από εκεί και πέρα έπεσε με την επόμενη φάση να έρχεται στο 24' και να ανήκει και πάλι στο Μήτρογλου ο οποίος έκανε καλό σουτ με τον Αρτούρ να διώχνει δύσκολα. Πέντε λεπτά μετά ο επιθετικός των "ερυθρολεύκων" βρήκε με τακουνάκι τον Ντομίνγκες ο οποίος άδειασε τον Γκαράι και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Μπενφίκα προσπάθησε να αντιδράσει αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να απειλήσει με μια κεφαλιά του Όλα Τζον στο 45'.

Με το γήπεδο να θυμίζει πισίνα η Μπενφίκα μπήκε καλά στο δεύτερο μέρος και στο 50' απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λίμα. Στο 54' ο Πέρες σήκωσε στον αέρα τον Χολέμπας και τη γλίτωσε με κίτρινη. Τρία λεπτά μετά ο Εντινγκά έκανε λάθος και στη συνέχεια κράτησε τον Σικέιρα με τον διαιτητή όμως να δείχνει να συνεχιστεί το ματς. Στο 58' ο Ολυμπιακός άγγιξε το δεύτερο γκολ όταν ο Φουστέρ έκανε το πλασέ με την μπάλα να κολλάει και τον Μήτρογλου να μην προλαβαίνει να τη σπρώξει στα δίχτυα. Στην αντεπίθεση ο Ρομπέρτο έχασε την μπάλα αλλά και πάλι ο αγωνιστικός χώρος χάλασε την ενέργεια της Μπενφίκα. Από εκεί και πέρα οι Πορτογάλοι προσπάθησαν να πιέσουν αλλά το βαρύ τερέν και ο εκνευρισμός τους δεν επέτρεπαν να δημιουργήσουν. Μάλιστα στο 80' ο Ολυμπιακός είχε μια φάση με πλασέ του Μήτρογλου που πέρασε άουτ. Τρία λεπτά μετά ο επιθετικός των πειραιωτών σκόραρε με κεφαλιά αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ. Η λύτρωση τελικά για τη Μπενφίκα ήρθε στο 83' όταν μετά από τραγική έξοδο του Ρομπέρτο, ο Λουιζάο έκοψε για τον Καρντόσο ο οποίος εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο και έτσι το σκορ δεν άλλαξε.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Χόρχε Ζέσους): Αρτούρ, Αλμέιδα, Σικιέιρα, Λουιζάο, Γκαράι, Μάτιτς, Πέρες (82'Αμορίμ), Γκαϊτάν, Λίμα, Τζον (46'Καμπαλέρο), Καρντόσο.

ΟΣΦΠ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Ντομίνγκες (88'Μεντζανί), Φουστέρ (68'Γιαταμπαρέ), Βάις (56'Εντιγκά), Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα