Άνετα η Γαλατά

23:47 23/10/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 3ος ΟΜΙΛΟΣ - 3η αγωνιστική

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Αλί Σαμί Γεν

Ένα εύκολο βράδυ πέρασε η Γαλατά που δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Κππεγχάγη επικρατώντας με 3-1. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά. Απείλησαν στο 6' με τον Σνάιντερ και τέσσερα λεπτά μετά σκόραραν

με κεφαλιά του Φελίπε Μέλο. Στο 16' ο Βίλαντ με εντυπωσιακή επέμβαση είχε "όχι" στον Ντρογκμπά. Τελικά το 2-0 ήρθε στο 38' όταν ο Εμπουέ βρήκε τον Σνάιντερ και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου πάλι ο Εμπουέ σέρβιρε και αυτή τη φορά ο Ντρογκμπά σκόραρε για τη Γαλατά. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με την τουρκική ομάδα να έχει πάντως τις ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα γκολ. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 88' με τον Κλαούντεμιρ.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Σετζού, Καγιά, Νουνκέ, Εμπουέ, Φελίπε Μέλο (76'Γκιουλσελάμ), Ινάν, Μπρουμά, Σνάιντερ (80'Αμραμπάτ), Ντρογκμπά (86'Μπουλούτ), Γιλμάζ.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Γιάκομπσεν, Μέλμπεργκ, Σίγκουρντσον, Μπένγκτσον, Βετόκελε (46'Άντι), Κλαουντεμίρ, Ντιλέινι, Γκίσλασον (46'Μπολάνιος), Γιόργκενσεν, Μπράατεν (84'Τουτού).

Keywords
Τυχαία Θέματα