«Καθάρισε» ο Ατρόμητος

17:58 19/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ατρόμητος επικράτησε 3-0 του Λεβαδειακού στο Περιστέρι, διεύρυνε το αήττητο σερί του στα τέσσερα παιχνίδια και αναρριχήθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου «καθάρισαν» από νωρίς το παιχνίδι χάρη σε δύο τέρματα από φάσεις «καρμπόν». Πρώτα ο Ιγκλέσιας στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιντες και δύο λεπτά αργότερα (14') ήταν η σειρά του Λαζαρίδη να μετατρέψει σε ασίστ την εκτέλεση

του Αργεντινού και με τον ίδιο τρόπο να στείλει για δεύτερη φορά τη μπάλα στην εστία του τερματοφύλακα των Βοιωτών. Με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μπουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ανέβασε κάπως την απόδοσή του, είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Βαγγέλη Μάντζιο, αλλά ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που ξαναβρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα (στο 76ο με τον Ναπολεόνι, έπειτα από νέα ασίστ του Ουμπίδες). Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησα χωρίς κάτι ιδιαίτερο με τον Ατρόμητο να παίρνει εύκολη νίκη με 3-0 επί του Λεβαδειακού.

Ατρόμητος: Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Καραγκούνης (77' Γκαρσία), Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Ουμπίδες (84' Καραμάνος), Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος (71' Μπρίτο).

Λεβαδειακός: Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Λυκογιάννης (66' Νικολακάκης), Μανόλο, Λαμπρόπουλος, Κονέ, Μάγκας, Ορτέγκα (46' Μπούστο), Μάρτινς, Μάντζιος, Κάντζι (81' Βασιλείου).

Keywords
Τυχαία Θέματα