Γκέλα με γκρίνια η Σέλτικ

17:21 19/10/2013 - Πηγή: AEK365

SCOTTISH PREMIER LEAGUE 10η αγωνιστική

Χιμπέρνιαν-Σέλτικ 1-1
(18' Χέφερναν/ 77' Φόρεστ)

Το γκολ του Τζέιμς Φόρεστ, 13 λεπτά πριν το τέλος, απέτρεψε την Σέλτικ από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα με την πρωταθλήτρια Σκωτίας να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Εδιμβούργο κόντρα στην Χιμπέρνιαν και με πολλά παράπονα για την διαιτησία.
Στο 13ο λεπτό ο Πολ Χέφερναν έβαλε μπροστά

τους γηπεδούχους με τους ανθρώπους της Σέλτικ να διαμαρτύρονται, σωστά, καθώς ο σκόρερ της Χιμπέρνιαν βρισκόταν εκτεθειμένος. Οι πρωταθλητές Σκωτίας δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων παρά τις προσπάθειες του Σαμαρά, αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά, και των συμπαικτών του και τελικά η λύση ήρθε από τον πάγκο. Στο 28ο λεπτό ο Τζέιμς Φόρεστ μπήκε στο παιχνίδι στην θέση του τραυματία Κρις Κόμονς και στο 77'πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης σε μια στιγμή όπου η Χιμπέρνιαν έπαιζε με δέκα παίκτες καθώς ο Ράιαν ΜακΓκίβερν βρισκόταν εκτός αγωνιστικού χώρου για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες.
Η Σέλτικ παρέμεινε αήττητη σε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος και τώρα θα στρέψει όλη της την προσοχή στο παιχνίδι με τον Άγιαξ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη μεριά, η Χιμπέρνιαν "τρέχει" ένα καλό σερί με μόλις μία ήττα στα εννέα τελευταία παιχνίδια.

Μάδεργουελ-Χαρτς 2-1
(69' Μουρ, 83' Χάτσινσον/ 62' Στίβενσον)
Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε η Μάδεργουελ επί της Χαρτς και βρέθηκε στην δεύτερη θέση ισόβαθμη με την Ινβερνές που παίζει αύριο με την Πάτρικ Θιστλ. Η Χαρτς είχε την ευκαιρία για την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα όταν προηγήθηκε στο 62ο λεπτό με τον Ράιαν Στίβενσον την στιγμή που η Μάδεργουελ δεν μπορούσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιουργούσε. Τελικά στο 69ο λεπτό ο 19χρονος Κρεγκ Μουρ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους που πήραν τελικά την νίκη επτά λεπτά πριν το τέλος με τέρμα που σημείωσε ο Σον Χάτσινσον.

Αμπερντίν-Νταντί Γιουνάιτεντ 1-0
(54' Ζολά)

Με γκολ του Κάλβιν Ζολά στο 54ο λεπτό η Αμπερντίν επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Νταντί Γιουνάιτεντ με 1-0 και παραμένει αήττητη, εντός έδρας, από τις 17 Αυγούστου.

Κιλμάρνοκ-Ρος Κάουντι 2-0
(17' Μπόιντ, 71' Ίρβιν)

Σεντ Μίρεν-Σεντ Τζόνστον 4-3
(8', 76' Κένι ΜακΛιν, 60' ΜακΓκόβαν, 89' Τόμπσον/ 17' Στίβεν ΜακΛιν, 61' Χασελμπάινκ, 84' Φάλον)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα