Λουκανίδης: Είναι ξεφτίλα αυτό που γίνεται

16:01 19/10/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά τον Μίμη Δομάζο και ο Τάκης Λουκανίδης εμφανίστηκε εξοργισμένος με την απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μην χορηγήσει προσκλήσεις στους παλαίμαχους παίκτες της ομάδας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα ο Τάκης Λουκανίδης έκανε λόγο για ξεφτίλα ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον νοιάζει σε ποια θύρα θα μπει.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ, ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού,

Τάκης Λουκανίδης, τόνισε: «Αυτό το πράγμα είναι γελοίο. Είναι πολύ... ξύπνιος ο κ. Αλαφούζος, τελικά. Είναι δυνατόν να το κάνει αυτό; Ζητάνε χρήματα από ανθρώπους που έχουν δώσει το αίμα τους για να δοξαστεί ο Παναθηναϊκός και δυσφημούν έτσι την ομάδα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κι αυτός δηλαδή τι χρήματα βάζει; Διοίκηση με λόγια και με ψέματα; Αλλά μάλλον θα πήρε πρώτα το ΟΚ από τους οργανωμένους, που δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα της ιστορίας μας. Απλώς παίρνουν και δίνουν εντολές στη διοίκηση και βρίζουν τον Βαρδινογιάννη. Αυτός τουλάχιστον βοήθησε την ομάδα μας. Ο κ. Αλαφούζος τι ακριβώς κάνει;».
Στην συνέχεια ο Τάκης Λουκανίδης δήλωσε : «Η αφορμή δόθηκε όταν είδε ο κ. Αλαφούζος σε έναν αγώνα τον Αντωνιάδη και τον Δομάζο στη Θύρα 3. "Τι ζητάνε αυτοί εδώ", ρώτησε και όλα πήραν το δρόμο τους. Έχει δίκιο σε όσα ανέφερε ο Δομάζος (σ.σ. "Αν ο μεγάλος Παναθηναϊκός πάσχει από 1000 ευρώ, τότε τι να πω...")».
Θα μπορούσαν όμως και ορισμένοι παλαίμαχοι να βάλουν νερό στο κρασί τους; «Ξεκαθαρίζω ότι δεν είναι το οικονομικό το θέμα, είναι η ξεφτίλα. Είναι σαν να σνομπάρεις την ιστορία σου, έτσι το βλέπω εγώ. Σαν να αρνείται μια χώρα, όπως η Ελλάδα, τον αρχαίο πολιτισμό της. Γίνεται αυτό; Εμένα δεν με νοιάζει σε ποια θύρα θα μπω. Αν θα είναι η 3 ή η 10, που θέλουν. Με νοιάζει μόνο να μπαίνω με ψηλά το κεφάλι και είμαι ευγνώμων για την αγάπη που μου δείχνουν όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση σε αυτούς τους ανθρώπους».

Keywords
Τυχαία Θέματα