Καταιγιστικός ο ΝΟΒ

22:21 7/2/2014 - Πηγή: AEK365

Σαρωτική νίκη πέτυχε ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 19-4 επί του ΝΟ Αργοστολίου στον αγώνα που άνοιξε απόψε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Ο ΝΟΒ διατηρείται στην 2η θέση της βαθμολογίας και περιμένει το ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο που γίνεται επίσης απόψε (λίγο αργότερα), ενώ ο ΝΟ Αργοστολίου παραμένει ουραγός και με άμεσο τον κίνδυνο του υποβιβασμού.

Ο Τεό Λοράντος χρησιμοποίησε για μεγάλο χρονικό διάστημα τους νεαρούς παίκτες του, ανάμεσά τους και τον τερματοφύλακα Κουρουβάνη που υπερασπίστηκε την εστία του ΝΟΒ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 19-4

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 7-1,4-1, 5-1, 3-1

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Κουρουβάνης, Μυλωνάκης 1, Γούβης, Βελώνιας 2, Καπετανάκης, Κουλιεράκης 5, Αφρουδάκης Χρ. 1, Καρούντζος 1, Χρυσοσπάθης 3, Μιράλης 1, Τίγκας 4, Μασμανίδης 1, Ζερδεβάς, Ποταμιάνος, Αλβέρτης.

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Σφαντός, Φανός, Δαμδημόπουλος, Δουδέσης Π. 1, Δανούρδης 1, Κοκκίνης, Κατσιγιάννης, Ματαράγκας, Κωνσταντόπουλος, Καστανάκης 1, Μπελέρης 1, Λέντζος.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Παραϊκταρίδης

Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα