Η 47χρονη που έχει μηνύσει τους πάντες!

21:43 7/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο καθένας έχει το χόμπι και το ίδιο και μια 47χρονη Αμερικανίδα. Η συγκεκριμένη κυρία έχει χόμπι να... μηνύει του πάντες! Από την αστυνομία του Σαν Ντιέγκο και την αμερικανική εφορία μέχρι τον Κλίντον και τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας!

Η εν λόγω έχει καταθέσει συνολικά 80 μηνύσεις σε 20 χρόνια, οι περισσότερες από τις οποίες -τι περίεργο- απορρίφθηκαν.

«Για να κάνεις τόσες μηνύσεις χρειάζεσαι προφανώς έναν δικηγόρο που θα περάσει ώρες να μελετήσει τη δικογραφία, θα χρειαστεί

να δαπανήσεις πολλά χρήματα, δεκάδες χιλιάδες δολάρια» εξηγεί σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ένας ειδικός.

Μάλιστα το 2003 η συγκεκριμένη γυναίκα είχε μπει σε μια «μαύρη λίστα» της Καλιφόρνια, στην οποία υπάρχουν συνολικά 2.700 ονόματα πολιτών που κάνουν συνεχώς μηνύσεις.

Πάντως, η 47χρονη δεν έχει δηλωμένη διεύθυνση και δεν ήταν διαθέσιμη για κάποιο σχόλιο. Κυρίως για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους μήνυσε την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας ή γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων.

Όπως φαίνεται, έχει δηλώσει για διεύθυνση ένα κέντρο προστασίας αστέγων. Ορισμένες από τις μηνύσεις της στρέφονται κατά της Αστυνομίας, επειδή τής ζήτησε να φύγει από κάποιο μέρος ή γιατί επιχείρησε να την συλλάβει.

Σε άλλες περιπτώσεις, ακόμα και οι υπάλληλοι δυσκολεύονται να καταλάβουν το περιεχόμενο της μήνυσης, γιατί απλά δεν βγάζουν τα γράμματά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα