Κασνακίδης: Πάω Αμερική

11:20 25/10/2011 - Πηγή: AEK365

Στο Λονδίνο με προορισμό την Αμερική, προκειμένου να συναντηθεί με τον Νίκο Νοτιά, είναι ο Μάκης Κασνακίδης όπως επιβεβαίωσε (με τα... χίλια ζόρια) ο ίδιος. Σε συνέντευξή του στον NOVAΣΠΟΡ fm ο πρόεδρος του Supporters club είπε αναλυτιικά:

«Είμαι στο Λονδίνο, από χθες. Στην Αμερική θα πάω, αλλά για δική μου δουλειά. Δεν ξέρω πως δουλεύουν και οι εφημερίδες. Σήμερα, λένε ό,τι λένε για τον κ. Παππά και τον κ. Νοτιά και από την άλλη η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει καινούργιους ανθρώπους

να μπουν στην ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή βοηθούν την ΑΕΚ με αυτά που γράφουν; Για να βρεθεί κάποιος και μετά να τον βρίζουν;», είπε αρχικά ο Μάκης Κασνακίδης και στην πορεία αναφέρθηκε στις μετοχές του Πέτρου Παππά και την «παράδοση» αυτών στους Supporters. Ο κ. Κασνακίδης και σε αυτό το θέμα φάσκει και αντιφάσκει συνεχώς: «Η μεταβίβαση έχει γίνει», είπε και πρόσθεσε: «Το μόνο που δεν έχει γίνει, λόγο του ότι η επιτροπή (ΕΕΑ) συζητούσε μόνο για τα στημένα, είναι ότι δεν έχει συζητήσει το δικό μας θέμα. Είναι άλλο ότι δεν έχει συζητηθεί κι άλλο ότι δεν έχει περάσει. Είναι και πως το καταλαβαίνει κανείς (σ.σ. σε αυτό το σημείο ο κ. Κασνακίδης είπε κι ένα ανέκδοτο (!) προκειμένου να προσπαθήσει να εξηγήσει ότι κάποια θέματα όπως κι αν το τοποθετήσεις είναι σωστό) . Και τα δύο είναι αλήθεια. Ο Πέτρος Παππάς δεν παραμείνει μεγαλομέτοχος! Απλώς πρέπει να περάσει από τη γραφειοκρατία. Να περάσει από την Επιτροπή. Στην ακραία περίπτωση που δεν περάσει, αυτές οι μετοχές θα είναι ανενεργές».

Έπειτα ρωτήθηκε για το ταξίδι του στην Αμερική και σε αυτό το σημείο εξήγησε ότι δεν είπε ποτέ (νωρίτερα βέβαια είχε πει ότι πάει στην Αμερική για προσωπική του δουλειά) ότι δεν θα συναντηθεί με Νοτιά: «Δεν είπα ότι δεν θα έχω κάποια επαφή με τον κ. Νοτιά! Πάω για προσωπική δουλειά, αλλά δεν είπα ότι δεν θα συναντηθώ. Πιστεύω ότι θα συναντηθούμε. Δεν έχω κλείσει κανένα ραντεβού με κάποιον άλλο. Στα πλάνα μου είναι να μιλήσω με όποιον γίνεται για να βοηθήσει».

Όσο για τη διοίκηση και την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, ο κ. Κασνακίδης έριξε πάλι ευθύνες στον κόσμο της ΑΕΚ σχετικά με την οικονομική του βοήθεια το καλοκαίρι προς την ομάδα: «Η διοίκηση αυτή τη στιγμή προσπαθεί να βρει κάποιο τρόπο για να υπάρξει βιώσιμη κατάσταση. Η οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ είναι πολύ καλύτερη από πέρσι. Έχει μαζευτεί η ομάδα... Αυτό που είναι άσχημο είναι η ρευστότητα. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να είσαι κερδοφόρος σήμερα, αλλά όχι αύριο. Δεν είμαστε καθόλου καλά, λόγω των εισιτηρίων. Η ΑΕΚ το πρώτο εντός έδρας αγώνα το έδωσε τέλος Σεπτέμβρη με τη Στουρμ. Το δεύτερο ήταν με τον Ολυμπιακό, με 18.000 διαρκείας. Η ΑΕΚ έχει καιρό να εισπράξει χρήματα από μετόχους, αλλά και εισιτήρια και χορηγούς. Αυτή τη στιγμή αυτό είναι το πρόβλημα. Όποιο σχήμα κι αν ακολουθήσεις, το πρόβλημα είναι η εισροή χρημάτων. Αποτελεί έσχατη λύση το Πρωτοδικείο. Αλλά, αυτά που γράφονται στον Τύπο της ΑΕΚ δεν βοηθούν κάποιον επενδυτή να βάλει τα χρήματά του. Θα λέει «θα βάλω εγώ λεφτά και θα αποφασίσει κάπ

Keywords
Τυχαία Θέματα