Καράνκα: Το καλύτερο για τον Κακά

12:17 25/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Κακά δεν υπολογίζεται με την διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης να έχει δώσει διορία 72 ωρών στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό για να βρει ομάδα με τον Αϊτόρ Καράνκα να επισημαίνει πως η πρωταθλήτρια Ισπανίας θέλει το καλύτερο για τον ποδοσφαιριστή.

Σε δηλώσεις του μετά το φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Ρεάλ Οβιέδο, ο άμεσος βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε: "Ο Κακά και η διοίκηση του συλλόγου προσπαθούν να βρουν την καλύτερη λύση για όλες τις πλευρές. Ο Κακά είναι

δικός μας παίκτης και έχει αποδειχθεί παράδειγμα επαγγελματία. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και προσπαθούμε να βρούμε το καλύτερο για εκείνον και την ομάδα".
Ο Καράνκα ρωτήθηκε και για το θέμα του Λούκα Μόντριτς της Τότεναμ με τον βοηθό προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης να απαντά: "Ποια ομάδα δεν θα ήθελε να προχωρήσει στην απόκτηση του Μόντριτς. Είναι ένας αρκετά γνωστός παίκτης και πριν από λίγο καιρό είχε λάβει μέρος στο EURO. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους και όλοι οι παίκτες θέλουν να έρθουν. Θα δούμε τι θα γίνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα