Ρόλο-έκπληξη ο Μπέκαμ στην τελετή έναρξης

11:06 25/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μπορεί να αποκλείστηκε από την ολυμπιακή ομάδα ποδοσφαίρου της Μεγάλης Βρετανίας ωστόσο στην τελετή έναρξης όχι μόνο θα είναι παρών αλλά θα έχει και έναν ρόλο ο οποίος παραμένει κρυφός.

Σε δηλώσεις του ο μεσοεπιθετικός των Λος Άντζελες Γκάλαξι τόνισε: "Είναι ένα είδος ρόλου στην τελετή έναρξης, στην οποία έχω την τιμή να συμμετάσχω

επειδή, προφανώς, συμμετείχα και στην αρχική διαδικασία πριν από επτά χρόνια. Ο Σεμπ Κόι ήθελε να συμμετέχω και είμαι υπερήφανος για αυτό".
Από την μεριά του ο επικεφαλής του "London 2012", Σεμπάστιαν Κόι δήλωσε: "Ο Ντέιβιντ είναι ένας εκπληκτικός υποστηρικτής, πιθανότατα ο νούμερο 1 των αγώνων από το ξεκίνημα τους και είναι διατεθειμένος να συνεχίσει την ενθουσιώδη στήριξη του μέχρι το τέλος. Είναι από το ανατολικό Λονδίνο και ξέρει πόσο σημαντικοί είναι οι Αγώνες και ο αθλητισμός γενικότερα για τους νέους. Είναι ένα σπουδαίο πρότυπο".
Παρά τον αποκλεισμό του από την ολυμπιακή ομάδα ο 37χρονος Μπέκαμ εξακολουθεί να θέλει να εκπροσωπεί την χώρα του λέγοντας: "Πάντα θα έχω φιλοδοξίες στο ποδόσφαιρο όσο παίζω. Μπορεί να είμαι 37 ετών αλλά ακόμα θέλω να κερδίζω πρωταθλήματα, θέλω να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να εκπροσωπώ την χώρα μου με κάθε τρόπο".

Keywords
Τυχαία Θέματα