Β ΕΣΚΑΝΑ | "SILVER ALERT! SILVER ALERT!"

Επανήλθαν με επιστολή τους οι Beach Boys, που απευθύνονται τούτη τη φορά στον πρόεδρο του ΑΟΠΦ Σεραφείμ Πολυχρόνη... Τον αναζητούν, αφού ενδιαφέρονται να βοηθήσουν το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, δίχως όμως να βλέπουν ανταπόκριση.

Η επιστολή αναφέρει: "Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία επικοινωνία που θελήσαμε να έχουμε με όσους ενδιαφέρονται για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Παλαιού Φαλήρου ή ακόμα και με το ερασιτεχνικό μπάσκετ εν γένει.

Θυμίζουμε

πως πριν από λίγες ημέρες ο, εκ των υπευθύνων του μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ., Παναγιώτης Σμυρνιώτης, είχε δηλώσει ψευδώς ότι δεν υπήρξε ποτέ επίσημο ενδιαφέρον από κανέναν για το ανδρικό μπάσκετ. Τότε αναγκαστήκαμε να βγούμε για πρώτη φορά επίσημα και να διαψεύσουμε τους αστείους ισχυρισμούς του.

Τώρα επιστρέφουμε διότι θέλουμε να ζητήσουμε τη βοήθεια όλων των συμπολιτών μας στο Παλαιό Φάληρο. Αγαπητοί φίλοι και φίλες, ο πρόεδρος του Α.Ο.Π.Φ., Σεραφείμ Πολυχρόνης, αγνοείται!

SILVER ALERT! SILVER ALERT! Ο ισχυρός άνδρας του αθλητικού συλλόγου του Δήμου μας έχει χαθεί από προσώπου γης μετά την συνάντηση της προηγούμενης εβδομάδας με τους γονείς των παιδιών των Ακαδημιών του μπάσκετ.

Με δεδομένο το ενδιαφέρον μας για την ανδρική ομάδα μπάσκετ και τις ακαδημίες του Παλαιού Φαλήρου, ως την τελευταία στιγμή, κάναμε όλο αυτό το διάστημα νέες προσπάθειες να έρθουμε σε επαφή μαζί του. Δυστυχώς, όλες έπεσαν στο κενό. Δεν απάντησε σε καμία από τις κλήσεις μας. Γεγονός που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος κάτι έχει πάθει και δεν σηκώνει το τηλέφωνο του.
Γι’ αυτό σας παρακαλούμε πολύ βοηθήστε μας να τον εντοπίσουμε.

Μετά τιμής,
Beach Boys

ΥΓ1: Σας παρακαλούμε βοηθήστε μας να βρούμε τον κ. Πολυχρόνη, διαφορετικά ο κ. Σμυρνιώτης θα πρέπει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Δεν είχε πει ότι «εάν μας γίνει φερέγγυα πρόταση, δεν είμαστε τρελοί να μην την αποδεχτούμε»;
ΥΓ2: Αλήθεια με 13.000 ευρώ πλεόνασμα από τα περυσινά έσοδα των ακαδημιών γιατί ζήτησε ο σύλλογoς να φέρουν πίσω τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας τις φανέλες τους για να τις δώσουν στις φετινές παίκτριες;
ΥΓ3: Με την χθεσινή κλήρωση του πρωταθλήματος άρχισε και επίσημα η αγωνιστική σαιζόν. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Εμείς θα είμαστε στη θέση μας στην εξέδρα. Εσείς κύριοι Πολυχρόνη, Σμυρνιώτη και Ρήγα θα έρχεστε στο γήπεδο; Αν ναι, θα περάσουμε ένα πολύ ωραίο χρόνο... παρεούλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα