Καντονά: Νέος ο Φέργκιουσον

14:16 15/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στα πέντε χρόνια που συνεργάστηκε με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ερίκ Καντονά έζησε μεγάλες στιγμές και κατέκτησε πολλούς τίτλους με τον ίδιο να υποστηρίζει πως ο Σκωτσέζος τεχνικός παραμένει ακόμα νέος καθώς αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδια σαν να είναι το πρώτο της καριέρας του.

Σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος άσος τόνισε: "Ο Άλεξ Φέργκιουσον είναι νέος. Έχει τεράστια ενέργεια, πολύ πάθος για ποδόσφαιρο. Έχει δώσει πολλά και θα δώσει ακόμα περισσότερα. Μου αρέσει να βλέπω την ομάδα

να κερδίζει και να κατακτά τίτλους έχοντας για πάντα στον πάγκο τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Είναι νικητής, για αυτό έχει κατακτήσει τόσα πολλά τρόπαια. Το απίστευτο στην περίπτωση του είναι πως κάθε παιχνίδι μοιάζει με το πρώτο της καριέρας του".
Για το ενδεχόμενο να αναλάβει ο ίδιος κάποια στιγμή την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Καντονά δήλωσε: "Θα έλεγα πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κάτι ιδιαίτερο. Φυσικά και θα αποδεχόμουν. Σήμερα συνεργάζομαι με την New York Cosmos. Εάν στο μέλλον μου δοθεί η ευκαιρία, γιατί όχι;".

Keywords
Τυχαία Θέματα