«Αφιερωμένο στον Σίλβιο»

13:35 15/11/2012 - Πηγή: AEK365

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Εθνικής Ιταλίας σημείωσε ο Στεφάν Ελ Σααραουί με τον ίδιο να αφιερώνει το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Εθνική Γαλλίας, στον ιδιοκτήτη της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Σε δηλώσεις του ο νεαρός επιθετικός της Μίλαν τόνισε: "Ήθελα να σημειώσως γκολ για να το αφιερώσω στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι που τόσο τον έχουμε στεναχωρήσει φέτος.

Κρίμα που αυτό το τέρμα δεν βοήθησε την ομάδα. Μπορεί να ήταν φιλική η αναμέτρηση, όλοι μας ωστόσο θέλαμε να νικήσουμε. Έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοση μου, αλλά και από την συνεργασία μου με τον Μπαλοτέλι".
Για την συνεργασία του με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι ο Ελ Σααραουί πρόσθεσε: "Ο Μάριο είναι σπουδαίος παίκτης. Τροφοδοτεί σωστά, ανοίγει χώρους παίζει για την ομάδα. Εμείς οι δυο μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να δικαιώσουμε τον προπονητή μας που μας θεωρεί το μέλλον της Εθνικής Ιταλίας".
Για την συνεργασία του με τον Ρικάρντο Μοντολίβο, είπε: "Μα ο Ρικάρντο είναι σπουδαίος μέσος. Η ποιότητά του δεν αμφισβητείται. Μπορεί να οργανώνει το παιχνίδι και να δίνει τη μπάλα την κατάλληλη στιγμή και στο σωστό σημείο. Η αξία του έχει φανεί και στη Μίλαν".

Keywords
Τυχαία Θέματα