Γκατούζο: Απρεπές να ρίξω λάδι στην φωτιά

14:00 15/11/2012 - Πηγή: AEK365

Αίσθηση είχε προκαλέσει πρόσφατη συνέντευξη του Τζενάρο Γκατούζο σε γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό καθώς μίλησε με διόλου κολακευτικά λόγια για την Μίλαν με τον ίδιο πάντως να σπεύδει να αρνείται όσα του αποδόθηκαν υπογραμμίζοντας πως θα ήταν απρεπές από την μεριά του να ρίξει και άλλο λάδι στην φωτιά.

Σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Μίλαν ο μέσος της Σιόν διευκρίνισε: "Με ενημέρωσαν πως κυκλοφόρησαν φήμες στην Ιταλία για μια συνέντευξη που έδωσα και στην οποία, δήθεν, ασκώ κριτική έντονη στην διοίκηση της ομάδας. Εγώ ένα έχω να πω. Λατρεύω την Μίλαν

και αυτό το ξέρουν όλοι. Δεν έχω μιλήσει άσχημα για την ομάδα ειδικά στην παρούσα, δύσκολη φάση, θα ήταν απρεπές να ρίξω λάδι στην φωτιά. Το μόνο που είπα είναι πως ο πρόεδρος της ομάδας κάνει τόσα πολλά για τους παίκτες, που το μόνο που έχουν να κάνουν εκείνοι είναι να σκέφτονται το ποδόσφαιρο. Αν αυτό σας μοιάζει μια κακή κριτική, τι να πω;".
Για το τι έφταιξε και μεταφέρθηκαν τα λεγόμενα του κατά αυτόν τον τρόπο στην Ιταλία, ο Γκατούζο δήλωσε: "Μπορεί να φταίει ο διερμηνέας. Η συνέντευξη δόθηκε σε γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό οπότε χρειάστηκε διερμηνέας. Αν εκείνος μετέφρασε άλλα από αυτά που είπα, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Δεν μιλάω γαλλικά... Στην συνέντευξη αυτή έδωσα μόνο συγχαρητήρια στην ομάδα και στην διοίκηση για όσα μου πρόσφερε και όσα πέτυχε αυτά τα χρόνια".

Keywords
Τυχαία Θέματα