Καλντερόν: Δεν βοηθάνε τα λόγια του Μουρίνιο

14:42 17/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Σεβίλλη στο "Σάντσεθ Πιθχουάν", ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν δίστασε να δηλώσει πως σκέφτηκε να κάνει επτά αλλαγές κατηγορώντας κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του για έλλειψη πάθους λόγια που δεν βοηθάνε την ομάδα όπως υπογράμμισε ο Ραμόν Καλντερόν.

Σε δηλώσεις του στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "RAC1", ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Τα λόγια του Μουρίνιο δεν βοηθούν κανέναν ή δεν βοηθούν τα πράγματα και κάθε παίκτης θα μπορούσε να ισχυρίζεται πως δεν έχει προπονητή. Θα ήταν καλύτερο να

σκεφτεί κανείς ότι αυτό ήταν μια παρένθεση, αλλά φαντάζομαι ότι στους παίκτες δεν αρέσουν αυτά που είπε ο Μουρίνιο. Η ομάδα μοιάζει να παραδίνεται μέσα στο γήπεδο. Το καλύτερο θα ήταν να πει ότι χάσαμε και να συγχαρεί τους αντιπάλους μας. Ένας τρόπος για να κερδίζεις είναι να δείχνεις ότι ξέρεις πώς να χάνεις".
Για το κακό ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκεται στο -8 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, ο Καλντερόν δήλωσε: "Χωρίς αμφιβολία είμαι πολύ ανήσυχος για ό,τι συμβαίνει. Δεν είναι το ιδανικό ξεκίνημα αν και δεν πρέπει να το δραματοποιούμε. Απομένουν ακόμα πάρα πολλά παιχνίδια μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος και θα υπάρξουν πολλές ανατροπές το επόμενο διάστημα, αλλά φαίνεται ότι υπήρξε κάποια χαλάρωση στην ομάδα. Η ομάδα είναι η ίδια με την περσινή σεζόν, με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και ο προπονητής πρέπει να εξηγήσει τους λόγους που έχει φτάσει η ομάδα σε αυτή την κατάσταση".

Keywords
Τυχαία Θέματα