«Οφείλω πολλά σε Καπέλο, Μουρίνιο»

14:22 17/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραδέχτηκε πως για την εξέλιξη του ως ποδοσφαιριστής οφείλει πολλά τόσο στον Φάμπιο Καπέλο όσο και στον Ζοσέ Μουρίνιο ενώ αναγνώρισε πως δεν διαθέτει το... δολοφονικό ένστικτο ωστόσο, όπως είπε, ξέρει πώς να παίζει σωστά και να σκοράρει.

Σε δηλώσεις του στην γαλλική εφημερίδα "Equipe", ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν όταν ρωτήθηκε για το πού οφείλεται η ανεβασμένη απόδοση του απάντησε: "Ίσως φανεί παράξενο, αλλά αυτό το οφείλω

στον Φάμπιο Καπέλο, με τον οποίο δούλεψα για να πετυχαίνω περισσότερα γκολ και στον Ζοσέ Μουρίνιο, με τον οποίο έμαθα να παίζω καλύτερα. Ο συνδυασμός με κάνει να είμαι καλός σε όλα. Δεν έχω το δολοφονικό ένστικτο του Ιντζάγκι, αλλά ξέρω πώς μπορώ να παίζω σωστά και να σκοράρω για την ομάδας".
Για τους στόχους της Παρί Σεν Ζερμέν η οποία φέτος θα συμμετάσχει και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε: "Για το Τσάμπιονς Λιγκ χρειάζεται, εκτός της ποιότητας και η εμπειρία και αυτή ακόμη μας λείπει. Κοιτάξτε τι έπαθε πέρσι η Μάντσεστερ Σίτι, αποκλείστηκε από την φάση των ομίλων. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Πρωταρχικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Αυτό πρέπει να κατακτήσουμε".
Τέλος, για τις εντυπώσεις του από το γαλλικό πρωτάθλημα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε: "Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι δυνατοί, κάτι που δεν περίμενα. Και έπειτα, όλοι θέλουν να μας νικήσουν. Όλοι εύχονται να αποτύχουμε. Αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο".

Keywords
Τυχαία Θέματα