Δεν περίμενε τέτοια υποδοχή ο Ντελ Πιέρο

14:03 17/9/2012 - Πηγή: AEK365

Από χθες ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, μαζί με την οικογένεια του, βρίσκεται στην Αυστραλία όπου έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από εκατοντάδες φίλους της Sydney FC στο αεροδρόμιο με τον έμπειρο επιθετικό να μην πιστεύει πως η άφιξη του θα αποτελούσε ένα τόσο σημαντικό γεγονός.

Στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου επί αυστραλέζικου εδάφους, ο Ντελ Πιέρο τόνισε: "Δεν πίστευα ότι η άφιξη

μου θα ήταν ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Είμαι χαρούμενος που προκαλώ έναν τέτοιο ενθουσιασμό για το ποδόσφαιρο. Έψαχνα μια νέα πρόκληση στην ζωή μου και μετά από όσα αντίκρισα στο αεροδρόμιο, είμαι βέβαιος πως την βρήκα".
Για τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Sydney FC, ο Ντελ Πιέρο δήλωσε: "Αυτό που πάντα με διέκρινε ήταν το πάθος για όσα έκανα. Αυτό το πάθος βρήκα και σε αυτή την ομάδα. Πάθος για ένα μεγαλόπνοο πρότζεκτ, που με έβαζε από την αρχή σε ρόλο πρωταγωνιστή. Ο δικός σας ενθουσιασμός είναι και δικός μου. Δεν βλέπω την ώρα να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους μας".
Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση της Sydney FC σκέφτεται να δηλώσει ως έδρα της ομάδας το Στάδιο της πόλης και όχι την φυσική της έδρα καθώς πιστεύει πως η παρουσία του Ντελ Πιέρο θα προσελκύσει πολύ περισσότερο κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα