Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

07:32 17/5/2012 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: 9
Ήταν για μία ακόμη φορά εξαιρετικός και με τις επεμβάσεις του βοήθησε την ΑΕΚ να πάρει τη νίκη. Είχε φανταστική αντίδραση στο τετ α τετ με τον Νιμανί στο 37', ενώ πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση στην κεφαλιά του Ίβιτς στο 62'. Συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις τερματοφύλακα επιπέδου μεγάλης ομάδας.

Νίκος Γεωργέας: 7
Παρά την κούραση και την καταπόνηση από τα διαδοχικά παιχνίδια έκανε σε γενικές γραμμές ένα πολύ καλό ματς. Υπέπεσε σε κάποια λάθη με σοβαρότερο αυτό από το οποίο

προήλθε το τετ α τετ του Νιμανί στο 37', όμως σε γενικές γραμμές τα πήγε πολύ καλά αμυντικά (έξι κλεψίματα και οχτώ κοψίματα) ενώ προσπάθησε να βοηθήσει και στο δημιουργικό κομμάτι.

Κώστας Μανωλάς: 7
Αν και δεν λέει να κόψει το κουσούρι να ταλαιπωρεί την μπάλα σε κάποιες φάσεις ήταν σαφώς καλύτερος από την εικόνα που παρουσίασε στα προηγούμενα παιχνίδια. Η συνεργασία του με τον Κοντοέ ήταν καλή, η συγκέντρωση που είχε ήταν πολύ μεγαλύτερη και κατάφερε σε γενικές γραμμές να κάνει ένα καλό ματς. Είχε εννιά κοψίματα και πέντε κλεψίματα.

Γιάννης Κοντοές: 7
Η παρουσία του έφερε μία ηρεμία στο κέντρο της άμυνας η οποία έλλειψε στα παιχνίδια που αγωνίστηκε ο Μπουγαΐδης. Απέφυγε τα λάθη, είχε σωστές τοποθετήσεις, έβγαινε πρώτος στην μπάλα. Είχε δέκα κοψίματα και τέσσερα κλεψίματα.
Παναγιώτης Λαγός: 8
Είχαμε πάρα πολύ καιρό να τον δούμε σε ένα τόσο καλό παιχνίδι. Εξαφάνισε τον Γεωργιάδη (αναγκάζοντας τον Μπόλονι να τον αντικαταστήσει), πήρε τη δεύτερη κίτρινη του Φωτάκη στο 78', είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ της ομάδας ενώ έκανε και ένα πολύ καλό σουτ στο 72'.

Φαμπιάν Βάργκας: 8
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο «παράσημο» από το γεγονός ότι κέρδισε τον Γκαρσία στον... τσαμπουκά. Κέρδισε την κίτρινη κάρτα του στο 20' και την αποβολή του στο 65'. Ηταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ στη μεσαία γραμμή, ανίκητος αμυντικά, βοηθούσε επιθετικά, πατούσε περιοχή. Είχε και ένα πολύ καλό σουτ στο 79'.

Παντελής Καφές: 6
Ανέβασε την απόδοσή του σε σχέση με τον αγώνα στο Περιστέρι. Αμυντικά πάλεψε αρκετά, όμως στο δημιουργικό κομμάτι πάλι δεν είχε καθαρό μυαλό. Επίσης, η αντίδρασή του στο 62' θα μπορούσε να επισκιάσει την εμφάνισή του αν ο Κωνσταντόπουλος δεν είχε σταματήσει την κεφαλιά του Ίβιτς, τον οποίο έχασε μέσα στην περιοχή.

Γρηγόρης Μάκος: 8
Έκανε εντυπωσιακό... come back έπειτα από την κακή απόδοσή του στο Περιστέρι. Έκανε τα πάντα. Έτρεξε πολύ, μάρκαρε σωστά, κουβαλούσε την μπάλα, έκανε σίγουρες μεταβιβάσεις. Ένα παιχνίδι ολοκληρωμένο από κάθε άποψη.

Λεονάρντο: 9
Έκανε τα πάντα και το σημαντικότερο όλων, είναι ότι ήταν... μέσα στο παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στο 12' κέρδισε την κίτρινη του Αποστολόπουλου, στο 16' είχε μία καλή εκτέλεση φάουλ, στο 33' κυνήγησε μία χαμένη φάση και από το δικό του γύρισμα ξεκίνησε το γκολ του Λυμπερόπουλου. Σφράγισε μία φανταστική εμφάνιση σκοράροντας το 2-0.

Χοσέ Κάρλος: 7
Επιτέλους, κατάφ

Keywords
Τυχαία Θέματα