Γελάνε στην ΑΕΚ με τα παράπονα του ΠΑΟΚ

01:22 17/5/2012 - Πηγή: AEK365

Τεράστια εντύπωση έχει προκαλέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ η... οργή που εκφράζεται από την πλευρά του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία του αγώνα. Οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης έκαναν λόγο για... όργια σε βάρος τους και «ναυαρχίδα» των έωλων επιχειρημάτων τους είναι ότι... «τελειώσαμε το ματς με εννέα παίκτες»! Ο αρχικός αιφνιδιασμός των Κιτρινόμαυρων

για το κλίμα που βγαίνει από την πλευρά του ΠΑΟΚ αντικαταστάθηκε από τα... γέλια αφού κανείς δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά όσους υποστηρίζουν ότι αν κάποιος αδικήθηκε από την διαιτησία του Κουκουλάκη αυτός είναι ο ΠΑΟΚ.
Οι φιλοξενούμενοι θα έπρεπε να αγωνίζονται με δέκα παίκτες μόλις από το 25' αφού ο Αποστολόπουλος, ο οποίος είχε ήδη δει κίτρινη κάρτα έκανε προβολή με τις τάπες πάνω στον Καφέ αλλά ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια. Προφανώς σε αυτό έπαιξε ρόλο και η μουρμούρα από την πλευρά του ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες για τη διαιτησία που είχαν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα η «συμπάθεια» που έδειξε ο Κουκουλάκης στους φιλοξενούμενους δεν σταμάτησε εκεί. Τέσσερα λεπτά αργότερα (29') ο Φωτάκης θα έπρεπε να είχε «κιτρινιστεί» για το εν ψυχρώ κλάδεμα που έκανε στον Βάργκας. Κάτι που αν είχε συμβεί ο διεθνής μέσος θα είχε αποβληθεί από το 58' όταν τελικά πήρε την πρώτη κίτρινη και ο ΠΑΟΚ θα έμενε με εννέα παίκτες πριν καν συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα.
Όσον αφορά τη φάση στην οποία τελικά είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φωτάκης (στο 79', με 11 λεπτά... καθυστέρηση), ναι, δεν βρήκε τον Λαγό και ήταν τραβηγμένο να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα μόνο για την πρόθεση. Μόνο που στην υπόθεση υπάρχει και μία μικρή λεπτομέρεια: λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Φωτάκης είχε κάνει τη φανέλα του Λυμπερόπουλου «λάστιχο» μέσα στην περιοχή και ο Κουκουλάκης ΟΦΕΙΛΕ να δώσει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ και να τον αποβάλει.
Για την αποβολή του Γκαρσία είναι ανούσιο ακόμη και το να μπει κάποιος στη διαδικασία συζήτησης. Ήταν πολύ που... άντεξε 20 λεπτά μέχρι να δει την πρώτη κίτρινη κάρτα και μέχρι το 65' που είδε τη δεύτερη υπήρχαν πολλές φάσεις στις οποίες την... επιζήτησε. Ακόμη κι αν έκλεινε τα μάτια ο διαιτητής και στο 65' ήταν ξεκάθαρο από τον τρόπο παιχνιδιού του ότι κάτι θα έκανε τελικά για να αναγκάσει τον Κουκουλάκη να του δείξει τον δρόμο για τα αποδυτήρια...

Keywords
Τυχαία Θέματα