Και το σήριαλ Τέβες καλά κρατεί

20:01 24/12/2011 - Πηγή: AEK365

Στην Μίλαν είναι αποφασισμένοι να περιμένουν τον Κάρλος Τέβες μέχρι το τελευταίο λεπτό της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, και με συμπαίκτη τον Αργεντινό άσο θα προσπαθήσουν να πιέσουν την Σίτι να δεχθεί τους όρους τους και να τον παραχωρήσουν.
Οι «ροσονέρι» θέλουν να πάρουν στο Μιλάνο τον διεθνή επιθετικό των «Πολιτών» με δανεισμό και οψιόν εξαγοράς του συμβολαίου του από την Αγγλική ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς όπως τονίζει ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, η εποχή δεν

βοηθάει για πολλά οικονομικά ανοίγματα.
Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει να προτιμά τη οριστική λύση του παίκτη με πώληση από τον Ιανουάριο και θέλει να βρεθεί ομάδα που θα αγοράσει το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη, ώστε να... ξεμπερδέψουν μια και καλή μαζί του.
Πάντως, σύμφωνα με τον Γκαλιάνι, ο Τέβες θέλει να μεταγραφεί στο Μιλάνο και θα προσπαθήσει να πιέσει καταστάσεις προς αυτή τη κατεύθυνση. Σίγουρα πρόκειται για ένα μεταγραφικό σήριαλ που θα μας απασχολήσει μέχρι το τέλος των χειμερινών μεταγραφών, όπως τονίζει και ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι»: «Του υποσχέθηκα ότι θα τον περιμένουμε μέχρι την τελευταία μέρα. Θα προσπαθήσουμε να χαροποιήσουμε τους οπαδούς μας, αν και η συγκεκριμένη περίοδος δεν βοηθάει για πολλά οικονομικά ανοίγματα» ήταν τα λόγια του Γκαλιάνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα